Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun Mert Yazıcıoğlu’nu bir kez daha kendine aşık eden çılgın dansı!

Afra Saraçoğlu’nun Mert Yazıcıoğlu’nu bir kez daha kendine aşık eden çılgın dansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1,5 milyon izlenme alan Afra Saraçoğlu’nun çılgın dansı! Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu; gençliği, enerjisi ve güzelliği ile son yılların hakkında en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında bulunuyor.

Mert Yazıcıoğlu ile birlikteliğini sürdüren oyuncu, zaman zaman paylaştığı seksi pozlarıyla da gündem oluyor. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan oyuncu, bu sefer de dans görüntüleri ile dikkat çekti.

Dans etmeye bayıldığını belirten ünlü oyuncu, kısa sürede çok başarılı bir dans performansı ortaya koydu ve bunu da takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram hesabından videoyu paylaşan Afra Saraçoğlu’na hayranlarından büyük ilgi vardı. 1.5 milyon civarında izlenme elde eden ünlü oyuncu, takipçilerini adeta mest etti.

“Gözlerimi senden alamadım” diye mesaj bırakan takipçilerinin yanı sıra sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, kalp emojisi ve ateş emojisi ile duygularını ifade etti.

Nur Fettahoğlu da ateş emojisiyle adeta ‘yakıyorsun’ diyordu…

İşte o paylaşım:

Dans etmeye bayılıyorum. K-pop uda yeni kesfettim ve gercekten cok sevdim. @kadeernur hocama kosa kosa hadi bana hemen k-pop öğret dedim ve kısa sürede böyle bi şey çıktı ortaya. Have fun.????????❣️ ????: @ozanaydemirr #howyoulikethat