Ana sayfa Dizi Haberleri Çiçeği burnunda çift Ebru Şahin ve Cedi Osman, Destan dizisinden iki ünlü isimle tatilde!

Çiçeği burnunda çift Ebru Şahin ve Cedi Osman, Destan dizisinden iki ünlü isimle tatilde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ebru Şahin, daha önce rol aldığı dizilerde şöhreti yakalayamasa da Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteri ile çok büyük bir ünün sahibi oldu. Dizinin başka ülkelere de satılmasıyla ünü Türkiye sınırlarını aştı. Hercai ile çok sevilen oyuncu, yeteneğini bu kez Destan dizisiyle ortaya koymakta.

Edip Tepeli ve Selçuk Bayraktar ile başrolünde yer aldığı Destan dizisi ile bu sezon ekranda olan oyuncu, atv’nin sevilen dönem yapımında Akkız karakteri ile çok beğenildi. Oyuncu, rolü için zorlu bir mücadele verirken, çeşitli eğitimlerden de geçmekte. Büyük bir sorumluluğun altına giren ancak Akkız karakterindeki performansı ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Ebru Şahin, kısa bir süre önce ise evliliği ile gündeme geldi.

Bir süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan Ebru Şahin, geçtiğimiz hafta Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde bir teknede kıyılan nikahla evlenmişti. En yakınlarının yer aldığı bu küçük nikah sonrasında düğünleri ise Çeşme’de yapılmıştı.

Pek çok ünlü ismin de katıldığı İzmir’in Çeşme ilçesindeki düğünden yayınlanan fotoğraflar ve videolar, Ebru Şahin hayranları tarafından heyecanla takip edildi. Ardından çift balayına çıktı.

 

Çiçeği burnunda çift Ebru Şahin ve Cedi Osman, Destan dizisinden iki ünlü isimle tatilde! 9

Tatildeki mutlu pozlarını hayranlarıyla da paylaşan Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde ise bir sürpriz paylaşım ile dikkatleri çekti. Oyuncu, Destan dizisinde kamera karşısına geçtiği Selim Bayraktar ve Kanbolat Görkem Aslan’ın da tatilde kendilerine eşlik ettiğini bu fotoğraflarla gösterdi.

Yunanistan’a giden oyuncu, birlikte tatil yaptığı meslektaşları ile eğlenceli bir tatil geçirmekte. Dizinin sezon finalinde ayrılması ile izleyenleri üzen Selim Bayraktar, tatile uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Emel Karaköse ile katılmıştı.

Çiçeği burnunda çift Ebru Şahin ve Cedi Osman, Destan dizisinden iki ünlü isimle tatilde! 10

Ebru Şahin, Yunanistan’ın Nagos adasının muhteşem manzaralarında çekilen pozlarını da hayranları için instagram sayfasından paylaşmaya devam ediyor…

Çiçeği burnunda çift Ebru Şahin ve Cedi Osman, Destan dizisinden iki ünlü isimle tatilde! 11