Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Oya, şu adama bir kere şöyle bakamadın! Nasıl inanalım aşkına?

Ah Oya, şu adama bir kere şöyle bakamadın! Nasıl inanalım aşkına?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Merve, Serhan’ın kendisinden ayrılmak istemesini ustalıklı bir hamleyle boşa çıkarmıştı.

Merve, her ne kadar dizinin sevilmeyen, entrikacı karakteri olsa da sosyal medyada, geçen hafta dizide yayınlanan bir sahne üzerinden Merve’ye üzülen yorumlar yapıldı. Oya ve Serhan’ın ilişkisi bazı izleyiciler tarafından onaylansa da onaylamayanlar da var. Ancak Merve ile Serhan’ın bir an önce ayrılmasını isteyen izleyenler, her şeye rağmen Serhan’ın ayrılmak istemesiyle Merve’nin halinden etkilendi.

Twitter’da yapılan bir yorumu aşağıda sizinle de paylaşıyoruz. Merve’nin harap olmuş bir halde Serhan’a bakışlarını ön plana çıkaran izleyici, Oya’ya kızıyor. Her ne kadar Merve ‘kötü kalpli’ gibi görülse de Serhan’ı kaybetme duygusu onu çok farklı bir ruh haline soktu. Bu durum da izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Oya’nın Serhan’a hakettiği ilgiyi göstermemesi de izleyenlerin nazarında Oya’ya bir kızgınlık olarak ortaya çıkıyor. Oya her her ne kadar evli bir adamla yaşadığı bu ilişkide mesafeyi korusa da izleyicinin söylediği gibi bu tür bir aşk dolu bakışı onda hiç göremedik!

Bakın, sizce de öyle değil mi?