Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Süreyya, sen ne yaptın? İstanbullu Gelin dizisinde büyük kriz çıkacak!

Ah Süreyya, sen ne yaptın? İstanbullu Gelin dizisinde büyük kriz çıkacak!

tarafından zk zk
Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin 74. bölüm tanıtımı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Dizinin bir önceki bölüm finalinde Süreyya, Okan’ın İpek’e aşkı ilan ettiği anlara şahit olmuştu.

Yeni bölümde Süreyya’nın kapıdan tüm konuşulanları duyduğunu gören İpek büyük telaş yaşıyor.

Süreyya büyük bir şok içinde ne yapacağını bilemezken İpek, Süreyya’yı kimseye özellikle de Fikret’e söylememesi konusunda sert bir dille uyarıyor. Süreyya, yanlış zamanda yanlış yerde olmanın cezasını ağır çekecek!

Ne yapacağını bilmeyen Süreyya bu sırrı saklarken, bir şekilde Esma Hanım’ın kulağına Okan’ın İpek’e aşkını itiraf ettiği ve bunu Süreyya’nın da bildiği haberi geliyor.

Ah Süreyya, sen ne yaptın? İstanbullu Gelin dizisinde büyük kriz çıkacak! 7

Esma, Süreyya’ya gidip bunun hesabını soruyor. Fikret’in bu durumu ve üstelik kendisinin bildiğini de öğrenmesi durumunda yaşanacakları hatırlatıyor.

İşte tam o esnada eve gelen Fikret, bu tartışmaya şahit oluyor!

Süreyya, İpek yüzünden büyük bir sorunun ortasına düşerken, Fikret ise Okan’ın tüm niyetinin açıkça ortaya serilmesine şahit olacak.

Süreyya ve Fikret arasında bu olaydan ötürü nasıl bir süreç yaşanacağını ve Fikret’in İpek ile ilgili tavrında nasıl bir yol izleyeceğini yeni bölümde göreceğiz.

İşte 74. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boran Konağı’nda İşler Karışıyor!

İpek ve Fikret’in boşanma davası ileri bir tarihe ertelenir. Faruk ve Süreyya Fikret’in boşanma isteğini ve sebebini öğrenir Süreyya’nın İpek, Fikret ilişkisindeki duruşu ise Esma ile aralarında çatışmaya neden olacaktır.

Senem, Süreyya ve Dilara’nın kızlar gecesi Adem’in oğlu ile baş başa zaman geçirmesini sağlar. Kıymet’in Esma ile restleşme hamlesi ise beklediği gibi sonuçlanmaz. Tüm yaşananlar artık Okan’ın da bir adım atmasına sebep olur.