Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Kural etkili dram rolünden sonra yeniden komediye döndü!

Ahmet Kural etkili dram rolünden sonra yeniden komediye döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahmet Kural, uzun yıllar komedi rolleri ile hayranlarının karşısına çıktı. Hem dizilerde hem de sinema filmlerinde izleyenleri güldürmeyi hedefleyen oyuncu, son projesinde ise çok etkili bir dram dizisindeydi.

Bir Zamanlar Kıbrıs olarak ilk sezonu yayınlanan ve ikinci sezonu da Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile izleyicilerin karşısına çıkan TRT1 dizisinde Ahmet Kural da başroldeydi. İki sezon boyunca Kemal karakteri ile Kıbrıslı Türklerin verdikleri yaşam mücadelesini sergileyen Ahmet Kural, çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Ünlü oyuncu bu etkili performansı ile de hayranlarından büyük alkış aldı. Bugüne kadar yer aldığı komedi rollerinden sonra oyuncuyu böyle etkili bir dram dizisinde görmek de izleyiciler açısında büyük bir sürpriz olmuştu. Ahmet Kural, dizinin Aralık ayında tamamlanan çekimlerinin ardından başka bir dizide görünmedi.

Ancak yeni bir sinema filmi çektiklerini duyuran oyuncu, yakında izleyicilerle buluşacağı müjdesini verdi. Ahmet Kural, “Bir tane sinema filmi bitirdik, Müjdemi İsterim isimli. Kasım veya Aralık gibi vizyonda olacak” diye konuştu.

Ahmet Kural etkili dram rolünden sonra yeniden komediye döndü! 7

Ahmet Kural, en son dram rolüyle setlerde yer aldı ama Müjdemi İsterim isimli sinema filmi bir komedi yapımı. Ahmet Kural, 2 sezonluk dram işlerinin ardından yeniden komediye de dönüş yapmış oldu.

Yeni projeler konusunda komedi veya dram ayırımı yapmadığını da anlatan Ahmet Kural, “Tekliflere göre olur” diyerek yeniden dram rolleriyle de izleyici karşısına çıkabileceğini söyledi.