Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Kural ile Murat Cemcir, komedyenler için en büyük tehlikeyi açıkladı

Ahmet Kural ile Murat Cemcir, komedyenler için en büyük tehlikeyi açıkladı

tarafından ker_def

ahmetkural-muratcemcir1

Paranın kişiliği değiştirmemesi yaradılıştan mı kaynaklanır yoksa özel önlem mi alınmalı?

M.C.: Yaradılışında yoksa, o yönde bir terbiye alınmamışsa özel önlem alınamaz.

A.K.: Özel önlem alınamaz ama dikkatli davranmak gerek. Sorumluluğunu bilip dikkatli davranmak da zaten yaradılıştandır, alınan terbiyedendir.

M.C.: Kafamıza göre tweet atamayız, her gece feneri orada-burada söndüremeyiz, onunla-bununla kalkamayız. Tek kural, Ahmet Kural…

Komedyenler için “Parayı ve şöhreti buldular. Çevreleri değiştiği için eskisi gibi üretemiyorlar” düşüncesi vardır. Sizde durum nedir?

M.C.: Komedyen, hayat tarzını değiştirip izole bir yaşama sahip olursa, kimseyi beğenmezse, kimseyi dinlemezse, çevresini değiştirirse üretim sıkıntısına düşer hatta biter. Bizim hayatlarımızda bir değişim yok. Örneğin lise arkadaşlarım hâlâ hayatımdalar.

‘İş dışında tartışmayız’

En son ne zaman tartıştınız?

Ahmet Kural: Yazın tatildeyken filmdeki şarkıların hangileri olması konusunda ciddi bir tartışma yaşadık. İş konuları dışında hiç tartışmadık, tartışmayız.

‘Cem Yılmaz’dan başka destek olan olmadı’

Zamanında Cem Yılmaz size destek vermişti. Artık sizin de şirketiniz var. Gençlere destek verecek misiniz?

Ahmet Kural: Elbette öyle bir amacımız var.

Murat Cemcir: Şirketin kuruluş amaçlarından biri de budur. Çünkü bize Cem Yılmaz’dan başka kimse destek olmadı.

Kimlerden destek istediniz?

M.C.: Kimler olduğu önemli değil. Oturmuş bir sistem ve ortada bir pasta var. Herkes o pastanın kremasını yemek istiyor, yeni gelenle paylaşmak istemiyor. Biz de pastayı iyi yeriz yani. Ne var ki tek başına yemeyiz. Hak edenlerle paylaşırız.

A.K.: Başarı ortada olan pastanın kremasını yemek değil. Başarı, ortadaki pastadan daha büyük pasta yapıp veya yapılmasına olanak sağlayıp hak edenlerle paylaşmak. Biz öyle yapacağız.