Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu, koronavirüsten morali bozulanlara moral oldu!

Ahu Yağtu, koronavirüsten morali bozulanlara moral oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, koronavirüsten olumsuz yönde etkilenen oyunculardan birisi… Zira Yağtu,2,5 ay büyük bir emek verdiği Karanlıkta Komedi isimli tiyatro oyununa başlamıştı. Büyük bir talihsizlik geçirerek de oyunun ilk gösteriminde sakatlık yaşamış ve bir süre mecburi dinlenme sürecine girmişti.

Koronavirüs nedeniyle tüm sanat gösterileri de iptal edildi. Aylarca çalışıp üstüne bir de sakatlık yaşayıp, acı çekip sonra da oyunu sergileyememe gibi bir durumla karşı karşıya…

Ahu Yağtu, koronavirüsten morali bozulanlara moral oldu! 7

Oyuncu içinde bulunduğumuz bu durumu avantaja çevirebileceğimizi anlatan instagram paylaşımı ile büyük beğeni topladı. Bu zorlu dönemi nasıl atlatabileceklerini anlatan oyuncu, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu günler yaşadığımıza da vurgu yaptı.

Ünlü oyuncunun mesajı şöyle:

“Spor, gıda sosyalleşme, rutinler, iş güç kariyer, giyim kuşam, arabalar markalar, ego savaşları, zihin gelgitleri, ekonomik durumlar, gelecek kaygıları.. Kaldık mı kendi kendimizle işte… Şimdi yüzleşme zamanı… Yargılamayın ama sorgulayın, araştırın öğrenin. Çocuğunuz varsa ögretin, anlatın.

Yakınlarınıza uzaktan sarılın. İmkan varken gösteremediğiniz sevginizi gösterin! Kitap okuyun, meditasyon yapın, unuttuğunuz bastırdığınız duygularınızı yaşayın gocunmayın, yeni bir dil bile öğrenebiliriz bu dönemde…

Eski eşyalarınızdan kurtulun! Evimizi, kendimizi içimizi ve zihnimizi temizlemek için bol bol vaktimiz var artık. Sürekli bir yerlere yetişmek zorunda olmadığımız günler geldi. Lütfen sürekli haber video izleyip kendinizi negatif girdaplara sokmayın. Bilgi alın, uyanık olun, uyumayın, bilinçlenin ve önlem alin.

Unutmayın her yaşanan şeyin bir sebebi var. Bu süreci hep birlikte yaşıyoruz. Yapacak çok şey var. Önemli olan, şu an ne kadar bireysel hareket etmek durumunda olsak da birlik duygumuzu ayakta tutmak! #kollektifbilinç”