Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç, Kuzgun’da başaramadı Çukur’da yeniden deniyor!

Barış Arduç, Kuzgun’da başaramadı Çukur’da yeniden deniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer İplikçi karakteri ile büyük çıkış yapan Barış Arduç, uzun süren bir bekleme sürecinden sonra geçtiğimiz yıl Kuzgun dizisini seçmişti. Birçok projeyi eleyen ve Burcu Biricik ile Kuzgun’u kendisine yakın bulan Arduç, büyük bir çıkış yapma amacındaydı.

Ancak oyuncunun bu beklentisi gerçekleşmedi. Her ne kadar Kuzgun’da çok iyi rol oynamış olsa da, dizinin hikayesi birçok yapımdan çok daha iyi olsa da hatta çekimleriyle, diğer yan karakterleri ile 2-3 sezon rahatlıkla devam edebilecek bir yapım gibi görünmüş olsa da tutmadı… Kuzgun, izleyiciye kendini anlatamayınca reyting alamadı.Barış Arduç da bu sezonun başlarında bu maceradan mutsuz ayrıldı.

Barış Arduç, Kuzgun'da başaramadı Çukur'da yeniden deniyor! 7

Şimdi ise Kuzgun’da yapamadığı büyük çıkışı Çukur dizisinde yapmak için iyi bir fırsat elde etti. Arık Böke Erdenet olarak Çukur’a gelen oyuncu, daha ilk bölümden karizmasını sergiledi. Ağabeyi Çağatey Erdenet’in bitiremediği Çukur’u bitirmeye gelen Arık Böke, halkın içinde ve bir hayli de cesur bir karakter.

Barış Arduç’a da racon kesmek bir hayli yakıştı. Kimilerine göre yargı dağıtacak… Arduç için Çukur dizisinde olmak aslında çok izlenen bir yapım olduğundan hiç de risk değil. Ancak Kiralık Aşk ile duran yükseliş sürecinin devamı için bu karakterin Çukur’da uzun süreli olması ve gerçek anlamda iz bırakacak bir noktaya kadar çıkması şart.

Barış Arduç, Kuzgun ile başaramadığı kariyer zıplamasını bakalım Çukur ile yapabilecek mi?