Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu’nun büyük sorunu çözüldü!

Ahu Yağtu’nun büyük sorunu çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, yer aldığı projelerle dikkat çeken isimlerden birisi… Güzelliği ile de göz dolduran oyuncu, en son Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile ekranda yer almıştı.

Ahu Yağtu’nun Kadın dizisinin ardından tiyatroya meraklanması ve Closer isimli oyun ile sahnede yer alması önemli bir adım oldu. Oyuncu, ardından da 2020 yılına yeni bir müjde ile başlamıştı. Karanlıkta Komedi isimli oyun için büyük bir hazırlık yapan Ahu Yağtu, oyunun ilk gösteriminde omuzunu sakatlayınca sahne hayallerinden bir süre vazgeçmek durumunda kaldı.

Koronavirüs pandemesi nedeniyle oyunların iptal olması sonrasında ise rahatsızlığından kurtulan ünlü oyuncu, yeniden hayranları ile buluşmak için gün sayıyor. Burcu Kara, Gökçe Özyol, Atilla Olgaç, Akasya Asıltürkmen, Bülent Alkış ve Barış Kıralioğlu’nun da yer aldığı tiyatro oyunu yeniden izleyicilerle buluşacak.

Yapılan planlamaya göre 6 Ekim Salı günü İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda oyun yeniden sahnelenecek. Ayırca 14 Kasım Cumartesi günü de Adana’da burda PGM’de izleyiciler, oyunu seyredebilecek.

Ahu Yağtu'nun büyük sorunu çözüldü! 7