Ana sayfa Dizi Haberleri Aile Şirketi dizisi bir değişimin işareti gibi!

Aile Şirketi dizisi bir değişimin işareti gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Televizyon ekranında 20 dakikalık bir dizi yapmak pek de mümkün değil… Ancak dijital platformlar için kabul edilebilir bir durum. Bunun ilk örneğini de bein Connect plaftormundaki Aile Şirketi sunuyor… Bu tür yapımların çoğalması adına önemli bir adım atıldı.

6 Ağustos Perşembe günü Aile Şirketi dizisinin ilk 3 bölümü yayınlandı. Başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan’ın yer aldığı diziye ne kadar ilgi gösterildiği merak ediliyor.

Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşan Aile Şirketi, sınırlı sayıda izleyiciye ulaşabilir. Zira, sinema paketi olmayanlar bu diziyi izleyemez. Ancak gösterilecek olan ilgi bu tür projelerin artmasını sağlayabilir.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Aile Şirketi dizisinin önemine işaret etti ve şöyle yazdı: “Ön izleme yaparken bizim evin yakınında büyük caddedeki ‘turizm acenteleri’ gözümün önüne geldi. Dört ya da beş masadan oluşan otel, uçak ve gezi rezervasyonları duvarlarında turistik mekan resimlerinin yer aldığı mekanlar. ‘Aile Şirketi’ de böyle bir yer diyelim. Buradaki ilişkiler üzerine çeşitlemeler…

Durum komedilerinin riski şu, bir mekanda senaryo ve oyunculukların imtihanı.

Bakışma, müzik ve daldan dala atlama yok. Radyo çıkışlı bir tür yani, diyaloglar çok önemli. Proje, riskli bir iş bu açıdan. Yeniden başlangıç olsun diyelim ve çoğalsın.

Her perşembe ikişer bölüm platforma yüklenecek. İlk sezon 13 bölüm. İlk üç bölüm dizinin kendini anlatması oluyor.

13 bölüm bu açıdan doyurucu olmaz. Devam etmesi gerekiyor bu tür yapımların. Bir uyarı, sinema paketi olmayanlar bu diziyi izleyemezler. Bir de çok kısıtlı sayıda izleyiciye ulaşması söz konusu yani.

Olsun, iş tutunca adı yayılır. Kulağıma gelen Digiturk’ün yerli dizi olayına sıcak baktığı ve devamın geleceği yönünde. Futboldan epey canı sıkılmış Katarlılar’ın!”