Ana sayfa Dizi Haberleri Aile Şirketi dizisi hikayesiyle dikkat çekiyor!

Aile Şirketi dizisi hikayesiyle dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Babil dizisi için Ay Yapım ile anlaşma yapan Bein Connect, son anda projeden vazgeçmişti. Star TV diziye talip olmuş, oyuncular kısa bir bocalamadan sonra televizyon işi olmasını kabul edince de Babil ekrana gelebilmişti. Pandemi öncesinde çok başarılı çıkış yapan Babil dizisinin ikinci sezonu da heyecanla bekleniyor. Ekibin Ağustos ayında buluşması ve çekimlerin başlaması bekleniyor.

Bein Connect ise geçen yıl adım atamadığı dizi projelerine bu sezon Aile Şirketi ile başlıyor… Digitürk’te yayınlanan Bein Connect’in yeni projesinin detaylarını Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu köşesinde yazdı.

Kadrosunda; Eslem Akar, Özlem Öçalmaz, Müfit Kayacan, Can Sipahi ve Cihan Durmaz’ında yer aldığı projes bir Kaman kardeşler organizasyonu… Dizinin hikayesi de ilginç; turizm imparatorluğu kurmuş bir iş insanının, ofis hayatındaki komik durumları ve kamera kayıtlarından çıkan geçmişte neler yaptığının anlatılıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Aile Şirketi için şu yorumu yaptı: “Digiturk’ün eğlence kanalı Beinconnect, geçtiğimiz sezon Halit Ergenç’li ‘Babil’den son anda vazgeçip, askıya aldığı Türk yapımları projesine yeniden start verdi. Beinconnect’in bu anlamdaki ilk yerli dizisi de 25 Film’in çekeceği ‘Aile Şirketi’ oldu. Her bölümü 20 dakika olacak komedi dizisinin senaristi Kaman Kardeşler. Fırat Parlak’la birlikte 25 Film’in ortağı olan Koray Şahin’in yöneteceği ‘Aile Şirketi’nin başrol oyuncusu Emrah Kaman.”