Ana sayfa Sosyal Medya Bu işte bir gariplik var! Özge Özpirinçci şaka mı yaptı, ciddi miydi?

Bu işte bir gariplik var! Özge Özpirinçci şaka mı yaptı, ciddi miydi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de 4 sezon boyunca Kadın dizisinin başrolünde oynayan Özge Özpirinçci, aynı zamanda geçen yaz Biz Böyleyiz filminde rol almıştı. Yoğun bir süreç geçiren oyuncu, şimdilerde bol bol tatil yapıyor.

Sevgilisi Burak Yamantürk ve arkadaşlarıyla birlikte tatilde olan oyuncu, zaman zaman keyifli anlarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşmakta.

Özpirinçci’yi takip edenler onun ne kadar esprili bir kişiliğe sahip olduğunu da görebiliyor.

Ancak bu kez Özge Özpirinçci, öyle bir story paylaştı ki gerçek takipçilerini de doğruluğu konusunda şüpheye düşürdü adeta!

Ünlü oyuncu, yaz akşamında bir araya geldikleri Stilist-Oyuncu-Moda Editörü Ece Sükan ile çektiği bir videoyu instagram hesabında paylaştı.

Mutlu bir ifadeyle kameraya şunları söyledi:

“Ece Sükan ile birlikteyim ve bana bir şey söyledi. Hepinizle paylaşmak istiyorum. Türkiye’nin tarzını en çok beğendiğim kadını sensin dedi. Bayılıyormuş bana bakın. Giyimime olsun, kuşamıma olsun, bana hastaymış kadın. Bunu paylaşmak istedim sizinle.”

Bu sırada yanında oturan Ece Sükan da gülümseyerek dinlediği Özpirinçci’ye “Aynen aynen canımsın” sözleriyle karşılık verdi.

Ancak Özge Özpirinçci’nin videonun sonunda kahkahalar atmasıyla takipçileri durumun espriye alınmış bir söylem olduğunu farketti.

İçinde doğruluk payı var mı bilinmez ama Özge Özpirinçci, takipçilerini eğlendiren videosuyla biraz da kafaları karıştırmadı değil…

İşte ikilinin o halleri:

Bu işte bir gariplik var! Özge Özpirinçci şaka mı yaptı, ciddi miydi? 10 Bu işte bir gariplik var! Özge Özpirinçci şaka mı yaptı, ciddi miydi? 11 Bu işte bir gariplik var! Özge Özpirinçci şaka mı yaptı, ciddi miydi? 12

Bu işte bir gariplik var! Özge Özpirinçci şaka mı yaptı, ciddi miydi? 13

https://instagram.com/stories/ozpirincci/2360485236591300940?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1i8tgx9x0tfvw