Ana sayfa Dizi Haberleri Akasya Durağı’nda Zeyno’dan Sen Çal Kapımı Figen’e müthiş değişim!

Akasya Durağı’nda Zeyno’dan Sen Çal Kapımı Figen’e müthiş değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – M.Sitare Akbaş, 6 Ekim 1988 doğumludur. Akasya Durağı isimli dizide Zeyno karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, uzun süredir farklı yapımlarda rol aldı. Dila Hanım dizisinde Yasemin olarak da hatırlanan Sitare Akbaş, en son Sen Çal Kapımı dizisinde Figen Yıldırım olarak ekrandaki yerini alıyor.

Başarılı oyuncu performansı ile göz doldururken, değişimi ise büyük bir şaşkınlık yaşattı. Akasya Durağı’ndaki Zeyno’dan Sen Çal Kapımı dizisinde Figen karakterine oyuncu müthiş bir değişim geçirdi.

Bu radikal değişim de izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor. Sosyal medyada Sitare Akbaş’ın bu değişimine yönelik bir çok mesaj paylaşılıyor.

Birçok izleyici Sitare Akbaş’ın Akasya Durağı dizisinde Seyit karakterinin eşi Zeyno olduğunu ilk başlarda fark edemedi. Ancak sosyal medyada yapılan paylaşımlardan sonra oyuncunun müthiş imaj değişikliğine dikket çeken kullanıcılar, esprili yorumlarla Zeyno karakterine gönderme yaptı.

Akasya Durağı'nda Zeyno'dan Sen Çal Kapımı Figen'e müthiş değişim! 8 Akasya Durağı'nda Zeyno'dan Sen Çal Kapımı Figen'e müthiş değişim! 9