Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay yeni işbirliğini duyurdu ve takipte kalın dedi!

Birce Akalay yeni işbirliğini duyurdu ve takipte kalın dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü Oyuncu Birce Akalay, ekrana en son Son Yaz dizisi ile gelmişti. Oyuncunun 2. sezonunda katıldığı Fox TV’nin dizisi, reytingleri düşük gelince kanal tarafından devam ettirilmedi.

Birce Akalay, Son Yaz’ın ardından dijital platform Netflix’de yayınlanan iki projesiyle adından fazlasıyla söz ettirdi. Bu projelerden biri İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldığı Kuş Uçuşu adlı dizi oldu. Netflix’in Top 10 listesinde üst sıralara çıkan dizi, sosyal medyanın gündeminden de uzun süre düşmedi. Birce Akalay, deneyimli bir tv muhabiri-gazeteciyi oynadığı dizideki performansı ile büyük beğeni kazandı.

Diğer yapım ise Kuş Uçuşu’nun etkisi devam ederken yayınlanan Mezarlık dizisi oldu. İki yapımdaki performansıyla övgü dolu yorumlar alan güzel oyuncu bu başarısıyla markaların da dikkatini çekti.  Güzel oyuncu, ünlü cilt bakım ürünleri markasının reklam yüzü oldu.

Birce Akalay yeni işbirliğini duyurdu ve takipte kalın dedi! 7

Ünlü oyuncu, cilt sağlığı ve bakım ürünleriyle tanınan Neutrogena’nın yeni Retinol Boost serisinin marka yüzü oldu. Birce Akalay yeni iş birliğini instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oyuncu paylaşımında; “Neutrogena ile yeni bir yola çıkıyoruz . Heyecanlı bir yenilik bizi bekliyor, sizi Retinol Boost serisiyle tanıştıracağım. Tüm detayları benden dinlemek için takipte kalın” ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu, marka işbirliği ile ilgili yaptığı açıklamada; “Dilerim bu iş birliğimiz sayesinde kadınların sadece ciltlerine değil, kalplerine de dokunabiliriz, uzun yıllardır süregelen bu köklü deneyimin elçisi olmak beni gerçekten çok heyecanlandırdı.” şeklinde konuştu.