Ana sayfa Dizi Fragmanları Akın Akınözü ne yaptın sen? Hercai’de Miran’ın acısını iliklerimize kadar hissettik!

Akın Akınözü ne yaptın sen? Hercai’de Miran’ın acısını iliklerimize kadar hissettik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin 24.bölümünde nihayet izleyicilerin beklentileri gerçek oldu. Bir süredir dizide sırların ortaya çıkması bekleniyor ama bir türlü gerçekleşmiyordu. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 24.bölümünde Miran’ın bazı gerçekleri öğrendiği sahneye büyük ilgi vardı.

Akın Akınözü’nün başarılı performansı da takdir gördü. Annesinin evleneceği zaman pek de istekli olmadığını öğrenen Miran, Aslanbeyler’in o dönem çok güçlü olduklarını ve annesini almak için de her şeyi yaptıklarını öğrendi.

“Annen hiç istemedi onlara gelin gitmeyi” sözleri de Miran’ı derinden vurdu. Gerçeklerle yüzleşmek Miran için kolay olmadı. Akın Akınözü’ne sosyal medyada büyük destek gördü.

Miran’ın gerçeklerle yüzleştiği o anlardaki duygusal gelgitlerine dikkat çeken dizi izleyicileri, “Çok acı. İnsanın hayatı boyuca inandığı her şeyin yalan olması çok acı” yorumunda bulundu.

Bir başka izleyici ise “Miran’ın devleştiği sahne, iliklerime kadar hissettim. Bir insanın oyunculuğu bu kadar da muazzam kusursuz olur” ifadesini kullandı.

Kimi izleyiciler Miran’ın düştüğü duruma üzüldü. Kimileri ise gerçeklerin ortaya çıkmasına sevindi.

Hercai dizisinin 24. bölümü duygusal karmaşanın yaşandığı bir bölüm oldu.

Miran’ın gerçeklerle yüzleştiği o anları videodan izleyebilirsiniz.