Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akın Akınözü’nün Ebru Şahin ile ilgili sözlerini duyanlar tuhaflığı hemen fark etti!

Akın Akınözü’nün Ebru Şahin ile ilgili sözlerini duyanlar tuhaflığı hemen fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü’nün 3 yıl birlikte çalıştığı partneri Ebru Şahin ile ilgili yaptığı açıklama magazin gündeminde öne çıktı… 3 yıl boyunca partnerlik yaptıklarını hatırlatan Akın Akınözü, Ebru Şahin’in kendisine düğün davetiyesi yollayacağını düşünmüyor.

Cedi Osman ile evlilik hazırlıkları yapan Ebru Şahin, hayatının en mutlu dönemini yaşıyor. Ancak Ebru Şahin’in Hercai dizisinde birlikte popüler olduğu Akın Akınözü ile arasının pek de iyi olmadığı düşünülüyor. Bu düşüncenin nedeni ise Akın Akınözü’nün sözlerinde gizli.

Kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, Ebru Şahin ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Benim 3 yıl boyunca çalıştığım partnerim anladığım kadarıyla bir evlilik yolunda. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki… Bana düğün davetiyesi gelmez. Hani gelse de gider miyim, gitmez miyim? Bu havada kalır.”

Akın Akınözü'nün Ebru Şahin ile ilgili sözlerini duyanlar tuhaflığı hemen fark etti! 7

Akın Akınözü aslında bu sözleri ile Ebru Şahin ile arasının pek de olmadığını ifade ediyor. Aralarında bir sorun olmasa bile bir soğukluk olduğu da bu sözlerden anlaşılıyor. 3 yıl boyunca Midyat’ta çekilen ve ekibin ailelerinden daha çok birbirlerini gördüğü bir ortamdan sonra iki genç oyuncunun düğünde bile bir araya gelme ihtimalinin düşük olması kafaları karıştıran bir durum.

Bakalım Ebru Şahin, eski rol arkadaşına düğün davetiyesi yollayacak mı? Bu davetiye gelirse Akın Akınözü ne yapacak? Gelişmeleri takip edip, sizlere aktaracağız.