Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Hercai dizisine vedasında dikkat çeken ayrıntı!

Akın Akınözü’nün Hercai dizisine vedasında dikkat çeken ayrıntı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hercai dizisi, 3 sezonluk yolculuğuna, dün akşam ekrana gelen 69. bölümüyle noktayı koydu. Dizinin başrolleri Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in instagram sayfalarından yaptıkları veda mesajları ise hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Dizide Miran ve Reyyan karakterlerine hayat veren iki oyuncunun hayranları, dizinin finaline üzülürken, sonu mutlu biten dizinin oyuncularına da beğeni ve sevgi dolu sözlerle mesajlarını ilettiler.

Akın Akınözü, instagram sayfasından yazdığı uzun mesajda tek bir fotoğraf kullandı. Sadece kendi fotoğrafını yayınlayan oyuncu, başrolü paylaştığı Ebru Şahin’in ne adını geçirdi ne de birlikte bir fotoğraflarını yayınladı.

Daha da ilginci, oyuncunun yazdığı veda yazısında ne ekibe, ne yapım şirketine teşekkür etmemiş, isimlerini geçirmemiş olması oldu!

Sadece oynadığı karakter Miran’a hitaben bir yazı kaleme aldı Akın Akınözü! Bu duruma, dizinin final bölümünün çekimleri sırasında yapımcı şirket ile olan anlaşmazlığının neden olduğu tahmin ediliyor.

Hafta içinde Akınözü’nün sete geç gelmesi nedeniyle tartışma çıktığı, kavga sonrasında oyuncunun seti terkedip 5 saat gelmediği, daha önce de benzer durumlar yaşattığı şeklinde iddialar ortaya atılmıştı.

Akınözü ise bu suçlamalar karşısında yaşanan tartışmada kendisine hakaret edildiği, suçlamaların asılsız olduğu şeklinde beyanlarda bulunmuştu.

Dizini yapımcı şirketi Mia Yapım’ın hukuki yollara başvuracağı açıklamasının ardından iplerin gerildiği sette, son bölümün de bu gergin ortamda geçtiği biliniyor.

Akınözü’nün bu nedenle dizinin finali sonrasında hiç kimsenin adını anmadığı dikkat çekerken,  sadece oynadığı karaktere veda etmesi, hiç bir veda fotoğrafını da yayınlamaması da gözlerden kaçmadı!

Akın Akınözü'nün Hercai dizisine vedasında dikkat çeken ayrıntı! 11

Oyuncu, aşağıdaki açıklama ile oynadığı karaktere ve diziye veda etmiş oldu…

“Sevgili Miran, seni anlamaya ve anlatmaya çalışırken beni de beraberinde çıkardığın, büyülü Mezapotamya topraklarındaki, bu olgunlaşma yolculuğu için sana teşekkür ederim. Bu yolda bana; sevmenin en büyük güç, sevilmenin en gerçek değer olduğunu gösterdin. Ama daha da önemlisi, sevdiklerime ve sevenlerime sahip çıkmadan asla “adam” olamayacağımı öğrettin. Bana, yokluğunu her düşündüğümde titreyerek ağladığım bir aileye sahip olduğumu hissettirerek, ailemin değerini daha da iyi anlamamı sağladın. Bir de tabii ki mucizelere inanmayı… Biliyor musun sayende şükretmek için aslında çok fazla sebebim olduğunu fark ettim.

Akın Akınözü'nün Hercai dizisine vedasında dikkat çeken ayrıntı! 12

Bütün bunların ışığında anlıyorum ki; sen kara topraktın, ben de senin içinden çıkıp nasıl çiçek açabileceğini soran bir tohum. Aslında birbirimize ihtiyacımız vardı. Çünkü sen içindeki boşluğu dolduracak kökleri arıyordun, ben de içimde taşıdığım kökleri keşfedeceğim ve onları salıp büyütebileceğim bir yer… Şükürler olsun ki; biz hercai bir menekşeye, kış vakti can verebilmeyi başardık. Şimdi, hiç pes etmeden taşlarını sabır, özveri, emek ve fedakarlıkla döşediğimiz bu yolun sonuna geldik. Fakat ikimiz de biliyoruz ki; yolun sonu gibi gözüken, aslında kalbine dokunduğumuz insanlarda açacak çiçeklerin, yeni bir başlangıcı sadece. ve sen aradığın o mutluluğu, açması imkansız görülen ama hikayemizden ilham alarak açmayı başarmış yeni çiçeklerle dolu bahçende bulacak, bulduğun yerde de özgürleşeceksin… Belki mücadelemiz çok zordu ama bütün bunlara değerdi… Sevgi ve saygılarımla…’Hercai’ Yol Arkadaşın Süreyya Akın Akınözü”

Akın Akınözü'nün Hercai dizisine vedasında dikkat çeken ayrıntı! 13

Akın Akınözü'nün Hercai dizisine vedasında dikkat çeken ayrıntı! 14

Akın Akınözü'nün Hercai dizisine vedasında dikkat çeken ayrıntı! 15