Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı ve Menajerimi Ara dizilerine yeni oyuncular katıldı!

Akıncı ve Menajerimi Ara dizilerine yeni oyuncular katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformların da üst üste yayına başlamalarının ardından dizi piyasasında müthiş bir hızlanma ve proje üstüne proje gelmeye başladı. Televizyon dizileri de bir yandan reyting almaya ve izleyicileri geleneksel platformda tutmaya gayret ediyor. Üst üste de dizilerden yeni haberler geliyor. İşte son gelişmelerden bazı detaylar:

Menajerimi Ara dizisinin 23. yeni bölümüne Gülben Ergen’den sonra Oral Özer’in de konuk oyuncu olarak katılacağı ortaya çıktı. 31 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan Star TV dizisinde eğlenceli anlar sizleri bekliyor…

Akıncı ve Menajerimi Ara dizilerine yeni oyuncular katıldı! 9

atv’nin büyük bir iddia ile ortaya koyduğu Akıncı dizisi, düşen reytingleri ile gündeme gelmişti. Cuma akşamları yayınlanan diziye yeni bir isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Murat Parasayar, Akıncı dizisine Yusuf karakteri ile katıldı. Oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Sarp Günsel karakteri ile öne çıkmıştı.

Akıncı ve Menajerimi Ara dizilerine yeni oyuncular katıldı! 10

Geçen sezen TRT1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon da devam etmesi beklenen ama sürdürülmeyen Tutunamayanlar dizisinin başarılı yönetmeni Osman Nail Doğan, yine TRT için Dünya Hali isimli dizinin hazırlıklarına başladı.

Cuma akşamları tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Menekşe karakterini başarıyla canlandıran Melisa Berberoğlu ise Blu TV’nin Acans isimli dizisinin kadrosunda kendisine yer buldu.

Akıncı ve Menajerimi Ara dizilerine yeni oyuncular katıldı! 11