Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Akrep burcu 1-7 Nisan haftalık burç yorumları; huzursuzluklar yaşayabilirsiniz

Akrep burcu 1-7 Nisan haftalık burç yorumları; huzursuzluklar yaşayabilirsiniz

tarafından ker_def

Demet Baltacı, youtube kanalında haftalık burç yorumlarıyla hayranlarına bilgiler sunmaya devam ediyor. 1-7 Nisan haftasında burcunuz size ne diyor? Akrep burcu için yeni haftanın şifrelerini veren Demet Baltacı, önemli yorumlarda bulundu.

Youtube kanalında takipçilerine burçların yeni haftadaki durumlarını anlatan Demet Baltacı, önemli bilgiler sunmakta… Videodan Akrep burcu ile ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Demet Baltacı, “Bu hafta boyuncu gezegeniniz Mars, İkizler burcunda olacak. bu dönemde daha fazla borç, alacak, verecek, sigorta, vergi ve benzeri konularda Mars etkisi altındayız. Zaman zaman sizi huzursuz edecek gelişmeler olabilir. mücadele edebilirsiniz: Genel sağlık sorunlarınız, bazı klinik sorunlar veya bazı kazaların yaşanabileceği problemlerin olması mümkün” diye konuştu.

Demet Baltacı’nın Akrep Burcu 1-7 Nisan yorumlarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Demet Baltacı, youtube kanalında aktif şekilde paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Günlük burç yorumları, haftalık ve aylık burç yorumlarını Baltacı’nın youtube kanalından edinebilirsiniz. Genel astroloji değerlendirmelerinin yanı sıra yeniay ve dolunay konularında da bilgiler paylaşılmakta.