Ana sayfa Günlük Burç Yorumları AKREP burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı’dan çok ciddi uyarı var!

AKREP burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı’dan çok ciddi uyarı var!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla takipçilerine önemli bilgiler sunmakta.

Sayarı, 14-21 Ocak haftası için de burç yarımlarında bulundu. Burcunuz ne diyor? Burçlara göre bu haftanın önemli konu başlıkları ve diğer detayları Sayarı’nın açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, 14-21 Ocak haftası için AKREP BURCU’na önemli tavsiyelerde bulundu. İşte o açıklamalar:

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım ve satımla ilgili konular olabilecektir. Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı mini tadilatlar yapabilirsiniz.Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilir, onlara yardım ve destekle bulunabilirsiniz. Bazılarınız ev satın alabilir, bazılarınız satabilir.

Hayatınızın bundan sonraki 6 aylık sürecinizi nasıl geçireceğinizin kararlarını alabilir, adımlar atabilirsiniz. Keza bu dönemde arabanızı değiştirmek, yeni araba almak için de uygun bir süreçtir. Bazılarınız merak edip köklerini de araştırabilir, aile büyüklerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek.

Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir. Bu konuları daha çok para, kazançlar, riskli yatırımlar, özel hayatla ilgili alanda yaşayabilirsiniz. Maddi konularda şansınıza gereksiz yere çok güvenebilir, har vurup harman savurabilirsiniz.

Yapmayın!Paranızı riskli yatırımlarda, borsa, spekülatif yatırım araçlarında değerlendirmemenizde fayda var. Maddi konularda hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Keza özel hayatınızla ilgili de hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Konu para yüzünden ya da güven yüzünden olabilir.