Ana sayfa Günlük Burç Yorumları YAY burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı hayal kırıklığı uyarısı yaptı!

YAY burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı hayal kırıklığı uyarısı yaptı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla takipçilerine önemli bilgiler sunmakta.

Sayarı, 14-21 Ocak haftası için de burç yarımlarında bulundu. Burcunuz ne diyor? Burçlara göre bu haftanın önemli konu başlıkları ve diğer detayları Sayarı’nın açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, 14-21 Ocak haftası için YAY BURCU’na önemli tavsiyelerde bulundu. İşte o açıklamalar:

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz, bazılarını iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler.

Özellikle bilgisayar veya dil eğitimi olabilir.Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Web sitesi, blog, kitap yazma..vb konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok fazla ilgilenmekten kendinize vakit ayırmayı da ihmal etmemelisiniz. Tanıtım,reklam, yayıncılık gibi konulara da odaklanabilirsiniz. Kitap çıkarmak gibi bir planınız varsa bu bir aylık süreçte yayın evleri ile görüşmeler yapabilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.Kendinizi epey şanslı hissedip düşüncesizce riskler alabilirsiniz, ama yapmayın. Özellikle aile, yerleşim, gayrimenkul, eğitim, araba ile ilgili konularda işler tam da istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Aile ile ilgili konularda hayal kırıklığı olabilir, parasal konuları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir.Gayrimenkul ile ilgili konularda veya aile ile ilgili konularda gerçeklerden uzak hayalci bir şekilde davranabilirsiniz. Olayları yanlış değerlendirebilirsiniz. Ailede rahatsızlıklar, hastalıklar söz konusu olabilir. Şubat ortasına kadar alkol kullanımına da dikkat edilmesinde yarar var. Tembelliğe eğilim artabilir, elinizi hiçbir işe sürmek istemeyebilirsiniz, yapmayın harekete geçin ama temkinli olun.