Ana sayfa Günlük Burç Yorumları TERAZİ burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı keyif ve zevk dönemi müjdesi verdi!

TERAZİ burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı keyif ve zevk dönemi müjdesi verdi!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla takipçilerine önemli bilgiler sunmakta.

Sayarı, 14-21 Ocak haftası için de burç yarımlarında bulundu. Burcunuz ne diyor? Burçlara göre bu haftanın önemli konu başlıkları ve diğer detayları Sayarı’nın açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, 14-21 Ocak haftası için TERAZİ BURCU’na önemli tavsiyelerde bulundu. İşte o açıklamalar:

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır.Evet sizlerin aşk ayı başladı, yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz.

Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler.Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor. Genel anlamda riskli girişimlerden olumlu sonuçlar elde etmenizin yüksek olacağı bir süreç ama siz yine de adımlarınızı dikkatli atın.

Sizler için hayattan keyif ve zevk alma dönemi başlıyor artık.Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu etkiyi daha çok hayatınızda kardeşler, iletişim, sağlık, günlük işler ile ilgili olacaktır.Kendinizi günlük işlerinizi hallederken nasıl ifade ettiğinize dikkat edin. İletişim kanallarını karıştırmayın, kime neyi nasıl gönderdiğinize dikkat edin. Hatlar, konuşmalar ve gönderiler karışmasın.Komşularınız veya kardeşleriniz ya da varsa çalışanlarınız hayal kırıklığı yaşatabilirler.

Fikirlerinizi ve projelerinizi dikkatli organize edin. Kendi işinizi yapıyorsanız parasız iş yapmayın, olabildiğince peşin çalışmanızda fayda var. Eğer birini işe alacaksanız, onu dikkatli araştırmanızda fayda var. İş konusunda kime ne sorumluluk verdiğinize dikkat edin, işinizin takibini iyi yapın.