Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Akrep burcu Ay Tutulmasından nasıl etkilenecek? Hande Kazanova akrep burcuna paranızı harcamayın diyor!

Akrep burcu Ay Tutulmasından nasıl etkilenecek? Hande Kazanova akrep burcuna paranızı harcamayın diyor!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, Migros TV’nin youtube kanalı ‘İyi Gelecek Elçileri’nin konuğu oldu. 21 Ocak’ta gerçekleşen Kanlı Ay Tutulması sonrasında burçlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hande Kazanova, Aslan burcunda tam ay tutulması gerçekleştiğine değindi. Kanlı Kurt Ay Tutulması gibi isimlerinin de olduğunu anlatan Hande Kazanova, burç meraklılarına önemli bilgiler verdi.

Akrep burcunun Ay Tutulmasından nasıl etkilendiğini anlatan Hande Kazanova, şu bilgileri verdi:

“Akrep ve yükseleni akrep olanlar, bu sene maddi konularda çok şanslısınız. Cebinize giren para önemli olacak. O yüzden bu sene gelen parayı bir kenara ayırmayı unutmayın. 21 Ocak’taki ay tutulma Akrepleri bir tık daha etkileyecek.

Kariyer alanınız daha fazla göz önünde olacak. Hassas bir takım oluşumlar, kariyerinizde, işinizde göz önünde olacağınız ortamlar olabilir.

Eşin ailesi alanıdır. Eşinizin ailesi ile ilgili konular bu tutulma zamanında daha fazla hızlanabilir.

Ailenizde anne ve anne tarafının konu ve olayları bu tutulma ile beraber daha duygusal kararları gündeminizin ortasına yerleştirebilir.”