Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde sürpriz hamle geldi!

Akrep dizisinde sürpriz hamle geldi!

tarafından ker_def

Star TV’nin 1441 Productions imzalı, yapımcılığını İrfan Şahin’in, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı ‘Akrep’ dün akşam yayınlanan bölümüyle büyük ilgi gördü. Sosyal medyada #akrep etiketi ile en çok konuşulanlar arasında yer alan ve beğeniyle izlenen dizinin üçüncü bölümünde; Fikret, Ferda’nın manipülasyonu karşısında geri adım atıp özür diledi. İpler yeniden Ferda’nın eline geçti.

Hacer’in Ferda’nın konakta kaldığını haber vermesiyle Perihan apar topar eve döndü. Ferda’yı sert bir biçimde yattığı yerden kaldırıp mutfağa indiren Perihan, Ferda’yı Fikret’e olan gerçek duyguları hakkında konuşturdu. Ferda’nın söylediklerini Perihan’ın odasına yerleştirdiği kameradan duyan Fikret ise yaşadığı hayal kırıklığı ve öfkeyle Ferda’yı evden kovdu.

Fikret’i geri kazanmak için oyunlarına devam eden Ferda, sevgilisiyle Sapanca’daki evde buluştu. Cazibesini kullanarak Fikret’i yeniden kendisine bağlayan Ferda, Fikret’in Berna’nın öldüğü güne dair şüphelerini de yaptığı planla ortadan kaldırdı. Duru ve Şahin, Merve’yi kuaför dükkanında ziyarete gitti. Duru, Merve’nin Aras’a olan hislerini anladığını söylerken; Şahin’le İpek arasında da bir çekim yaşandı. Merve, Duru’ya başlarda sert davransa da Duru’nun içten davranışlarıyla ikili arasında buzlar eridi.

Aras’ın Ferda’nın komşusu olduğunu öğrenen Perihan, Aras’ı İpek’in hastalığıyla ilgileneceğini söyleyerek kendi cephesine çekti. Duru, Merve’nin Aras’a olan hislerini bildiği için Aras’a karşı duygularına ket vurdu. Aras, Duru’nun yemek teklifine tepkisel yaklaşınca İpek üzülüp bayıldı. Duru, Şahin ve Merve de hastanede Aras’la İpek’in yanında oldular. Merve’nin Aras’a olan yakın davranışları ise Duru’nun gözünden kaçmadı. İpek’i hastaneden çıkarıp eve götürdüklerinde, Merve, Aras’ı teselli etmek için sarıldı. İkisini gören Ferda, kızından uzak durması konusunda Aras’ı uyardı.

Şahin ve Duru, akşam yemeğine Perihan’ı da götürerek, onu yumuşatmayı planladı. Yemekte Merve’den özür dileyen Perihan, annesiyle arasındaki sorunları ayrı tutarak onu torunu olarak benimsediğini söyledi. Merve de Perihan’ı dinledikçe yumuşadı.

FİKRET GERÇEĞİ ÖĞRENDİ AMA…

Fikret, Berna’nın öldüğü gece İpek’in acile kaldırılmadığı bilgisini öğrenmeyi başardı. Hesaplaşmak için Ferda’yı Sapanca’daki eve çağırdı. Elinde silahla Ferda’nın karşısına dikilen Fikret yine Ferda’nın söylediklerine kandı, üstelik hastaneden de kendisine yanlış bilgi verildiğine dair bir telefon geldi. Fikret bir kez daha yanıldığını düşündü.

FERDA’DAN ANNESİNE UYARI

Ferda, Merve’nin Perihan’la yakınlaşmasına çok sinirlendi ve Perihan’a Merve’den uzak durmasını söyledi. Ferda, Perihan’ın hamlesine magazin basınına Perihan Emgen’ın kızı olduğu bilgisini sızdırarak karşılık verdi. Niyeti Perihan’ı zor durumda bırakmaktı ancak Perihan bu durumu savuşturmayı başardı. Haberin yayılmasına keyiflenen Fikret, Ferda ile bir araya gelmek için adım attı. Ferda, parmağında oynattığı Fikret’le barışmaya karar verdi.

PERİHAN’DAN SÜRPRİZ HAMLE!

Ferda’nın davranışlarıyla kendine düşman ettiği Aras, Perihan’a Fikret ve Ferda’nın Sapanca’daki evde buluştuklarını bilgisini iletti. Perihan, savaşı bir adım ileri taşıyarak Merve’yi oraya götürdü. Merve, annesini Fikret’le sarmaş dolaş görünce gözlerine inanamadı.

Gördükleri karşısında yıkılan Merve, annesine arkasını dönüp anneannesinin kollarına sığındı…

‘Akrep’; sürprizlerle dolu yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20.00’de STAR TV’de!