Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisinin yayın günü değişti, peki neden böyle bir değişiklik yapıldı?

Akrep dizisinin yayın günü değişti, peki neden böyle bir değişiklik yapıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 2020-2021 sezonunda başlayan ve büyük beklentilere karşılık, ortalama reytingler alabilen Akrep dizisi için yeni bir dönem başlıyor… Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın başrolünde yer aldığı dizinin günü değiştirildi.

Star TV’nin yaptığı hamle herkesi şaşırttı. Zira Akrep dizisi Cuma akşamları ayakta kalmaya aday bir yapımdı. Fakat reytinglerin inişli çıkışlı olması dizinin durumunu zorlaştırmaya başlamıştı. Seni Çok Bekledim isimli yeni dizinin gelişi ile birlikte Akrep için de gün değişikliği gerçekleşti.

Cuma akşamları bundan böyle Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim’i izleyeceksiniz. Akrep dizisi ise artık Perşembe akşamları izleyicilerle buluşacak. Bu durumda Akrep dizisinin 8. yeni bölümü 28 Ocak Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak.

Bu değişiklik aslında Akrep dizisi için iyi mi yoksa kötü mü bunu ancak reytingler netleştirir. Ancak Perşembe akşamları zorlanan Sol Yanım’ın da gününün Çarşamba’ya alınması bu dizinin belki de daha iyi sonuçlar almasını sağlayabilir.

Tabii ki, evdeki hesap çarşıya da uymayabilir. Gelinen son noktada Star TV’nin haftalık dizilerinin yayın günü şöyle oluştu:

Pazar-Menajerimi Ara
Pazartesi – Sefirin Kızı
Salı – Sinema Filmi
Çarşamba- Sol Yanım
Perşembe – Akrep
Cuma – Seni Çok Bekledim
Cumartesi-İbo Show