Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım’ın yayın günü değiştirildi, iyi mi yoksa kötü mü oldu?

Sol Yanım’ın yayın günü değiştirildi, iyi mi yoksa kötü mü oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Sol Yanım dizisi, önümüzdeki haftadan itibaren gün değişikliği yaşayacak. Bunun nedeni ile Cuma akşamlarına Seni Çok Bekledim dizisinin monte edilmesi ve Akrep’in de perşembe gününe çekilmiş olması.

Sol Yanım dizisinin yeni yayın günü olarak Çarşamba belirlendi ve Star TV’nin resmi internet sitesinden de duyuru yapıldı. Sol Yanım’ın da düşük kalan reytinglerinin bir başka günde daha yükselebileceği düşüncesi vardı. Bu noktada da Çarşamba günü tercihi yapıldı. Yani Star TV aslında bu adımı atarken “ya tutarsa” mantığı ile hareket etmiş gibi görünüyor.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı gençlik dizisi Sol Yanım, başladığı günden bu yana bir türlü istenilen reytingleri elde edemedi. Dizi çok düşük oranlar da almıyordu ama bir türlü de 4’lü reytinglerin üzerine atamamıştı.

Star TV, Seni Çok Bekledim dizisi gelince ve Cuma akşamlarını da bu yapıma verince, aslında Akrep ile Sol Yanım’da da değişiklik yaparak, “belki tutar” mantığı ile hareket ediyor. Yani Akrep dizisinin perşembe günleri daha iyi sonuçlar alıp alamayacağı meçhul… Aynı şey Sol Yanım için de geçerli… Ancak kanal büyük bir kumar oynadı ve 3 dizisi için böyle bir düzenleme yaparak, hepsinin durumu düzeltmeyi hedefledi.

Evdeki hesap, çarşıya uyar mı bunu gelecek hafta göreceğiz. Ancak ne Akrep ne de Sol Yanım beklentileri karşılamadığı gibi, çok iyi sonuçlar getirecek bir noktada da olmadıklarını göstermişti.

Star TV, belki de bu hamlesi ile çok başarılı bir adım atmış da olabilir, tabii ki tersi bir durum da mümkün.

İşte Star TV’nin haftalık dizilerinin programı:

Pazar-Menajerimi Ara
Pazartesi – Sefirin Kızı
Salı – Sinema Filmi
Çarşamba- Sol Yanım
Perşembe – Akrep
Cuma – Seni Çok Bekledim
Cumartesi-İbo Show