Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Seni Çok Bekledim gelir gelmez, 2 dizinin yerini kaydırdı!

Star TV’de Seni Çok Bekledim gelir gelmez, 2 dizinin yerini kaydırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında önümüzdeki hafta dizi izleyicileri için şaşkınlıklar yaşayaşacakları anlar olacak. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim isimli dizi başlıyor…. Yeni dizinin gelişi ile birlikte Star TV’de taşlar yerinden oynadı…

Cuma akşamları iyi sonuçlar almak adına yeni ve en iddialı dizisini bu güne koyan kanal, Seni Çok Bekledim’de çok iyi reytingler bekliyor. Özcan Deniz’in uğurlu günü olarak da bilinen Cuma akşamları; Kırmızı Oda, Ramo, Arka Sokaklar, Akıncı, Son Yaz ve Payitaht Abdülhamid dizileri bulunuyor… Seni Çok Bekledim, işte bu zorlu rakiplerle reyting mücadelesi yapacak.

Yeni dizinin Cuma gününe getirilmesi sonrasında ise Akrep’e ne olacağı merak ediliyordu. Star TV’nin internet sitesinde yapılan düzenleme ile Akrep dizisinin yayın gününün Perşembe’ye alındığı ortaya çıktı. Yani Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev’in yayınlandığı gün artık Akrep dizisi ile Star TV reyting peşinde koşacak.

Kanalın yeni dizilerinden Sol Yanım da perşembe günleri sıkıntı yaşıyordu. Artık Çarşamba akşamları reyting mücadelesi yapacak. Sol Yanım için yine zorlu bir denklem var… Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindin ve Benim Adım Melek dizileri Çarşamba akşamlarının iyi projeleri… Fox TV’nin de yakında Çarşamba günlerine yeni bir dizi koyacağı düşünülür ise rekabet yine çetin olacak.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrolünde yer aldığı Sol Yanım, bakalım yeni gününde neler yapabilecek.

İşte Star TV’nin resmi internet sitesine yansıyan son durum:

Star TV'de Seni Çok Bekledim gelir gelmez, 2 dizinin yerini kaydırdı! 7

Star TV’nin haftalık dizilerinin yayın günü şöyle oluştu:

Pazar-Menajerimi Ara
Pazartesi – Sefirin Kızı
Salı – Sinema Filmi
Çarşamba- Sol Yanım
Perşembe – Akrep
Cuma – Seni Çok Bekledim
Cumartesi-İbo Show