Ana sayfa Dizi Fragmanları Aldatmak dizisinde iki güçlü kadın arasında büyük savaş başlıyor!

Aldatmak dizisinde iki güçlü kadın arasında büyük savaş başlıyor!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, ‘Aldatmak’ 13 Ekim Perşembe akşamı dördüncü bölümüyle ekrana gelecek. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Oylum’u kurtarmanın yollarını arayan Güzide’nin kararlılığı Sezai’yi etkiler. Davaya bakan hakime ulaşan Güzide, Oylum’u tutuksuz yargılatmanın yolunu bulmuş gibidir. Oylum’u kurtarmak için karşı cepheyle savaş halinde olan Güzide için yaptığı cesur hamlenin bedeli çok ağır olacaktır.

Kaan’ı kazayla bıçaklayan Ozan işlemediği bir cinayetin vicdani yüküyle Oltan’ın eline düşer. Oltan, bir yandan Yenersoy Ailesi’ne dostluk ederken diğer yandan aileye karşı kozlarını biriktirmektedir. Tolga ile yakınlaşan ve halen Amerika’ya gitme hayalinden vazgeçmeyen Oylum ise hislerine karşı koymaya çalışmaktadır.

Güç sarhoşluğu yaşamakta olan Yeşim, istediklerini alamayınca Güzide’ye düşman kesilir. Yeşim’in cüretkar hamleleri, Güzide’nin iş hayatında zor duruma düşmesine sebep olur. Aşık olduğu kadının bu yönüne ilk defa şahit olan Tarık, hem özel hem de profesyonel hayatında kararlarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Yönetmenliği Murat Saraçoğlu’na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç’a ait olan ‘Aldatmak’ dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.”

‘Aldatmak’ perşembe 20.00’de atv’de.