Ana sayfa Dizi Fragmanları Alef 6.bölümde olaylar karışıyor! Yaşar’ın kolyesi bir mesaj mı?

Alef 6.bölümde olaylar karışıyor! Yaşar’ın kolyesi bir mesaj mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerinde yer aldığı Alef dizisinin ilk 5 bölümü yayınlandı. Cuma akşamları saat 21.30’da Blu TV ve Fx kanallarının ortaklaşa olarak yayınladığı proje, büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Mistik bir polisiye hikaye olan Alef, çekim kalitesi, oyunculuk ve senaryo noktasında izleyicileri tatmin ediyor. Dizide Kenan İmirzalıoğlu Kemal ve Settar karakterleri 5. bölümde kavga etti.Settar’ın kendi başına buyruk hareketleri artık Kemal’i kızdırdı.

İkili soruşturmayı farklı yöntemlerle ayrı ayrı sürdürecek gibi duruyor. Alef dizisinin 6.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Melisa Sözen’in canlandırdığı Yaşar karakteri öne çıkmaya başladı. Özellikle de boynundaki kolyenin sembolü izleyicileri meraklandırdı. Bir de Yaşar’ın eski eşinin katil olabileceğini düşünenler sosyal medyada çeşitli yorumlar yapıyor.

“İnsanın maddesi kainattan bir haber verir.” İşte bu söz 6.bölüm fragmanında yer alıyor. Yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

BluTV ve FX özel yapımı #Alef, yeni bölümüyle cuma 21.30’da BluTV’de!