Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek aşk acısı yüzünden Amerika’da duramadı!

Hilal Altınbilek aşk acısı yüzünden Amerika’da duramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, en iyi kadın oyuncular arasında gösteriliyor. Rolünü adeta yaşayan bir performans sergileyen Altınbilek, farklı kişiliği ile de dikkat çekiyor.

Farklı ortamlara gitmekte zorluk çeken oyuncu, aşk acısı yaşadığı dönemlerde de içini bir türlü soğutamıyor. Ünlü oyuncu, aşk acısını atmak için gittiği Amerika’da 4 gün bile kalamadığını söyledi.

Bir dönem sevgilisinden ayrıldıktan sonra arkadaşı ile birilkte Kaliforniya’ya giden Hilal Altınbilek, birkaç gün gezdiğini ama dayanamayarak yeniden İstanbul’a döndüğünü, yine de aşk acısını atlatamadığını söyledi.

Hilal Altınbilek, “Gittim, orada gezdik. 2 gün gezdik, ertesi gün döndüm. 4 gün kaldım ben. Çok delilikti. Ben o zamanlar çok büyük bir aşk yaşadığım için, kafamı toplamaya gitmiştim. Ayrılık acısı… Orası bir işe de yaramadı. Çok üzüldüm. Buraya döndüm, burada da üzüldüm. Yani Amerika benim için çok kötü geçti. Oraya gitmem lazım, oraya bir borcum var” diye konuştu.

Aşkın kendisi için çok önemli olduğunu belirten oyuncu, uzaklaşmanın bir çözüm olmadığını öğrendiğini anlattı.

Altınbilek, “Hiç şans vermedim, Amerika’dan 3 günde dönülmez” diyerek hata yaptığını da kabul etti.

Instagram sohbetini videodan izleyebilirsiniz: