Ana sayfa Sağlık Haberleri Alerjiler İçin Hangi Kremi Kullanmalıyız?

Alerjiler İçin Hangi Kremi Kullanmalıyız?

tarafından ker_def

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da alerji ile ilgili bilinmesi gerekenler anlatıldı. Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşan programın 12 Mart günü ekrana gelen bölümünde alerjinin belirtileri hakkında detaylara yer verildi. Videodan izleyebilirsiniz.

Programda “Alerji neden olur? Alerjinin belirtileri nelerdir? Alerji testi nasıl yapılır? Alerjiye ne iyi gelir? Cilt alerjisi neden olur? Kaşıntı nasıl önlenir? Kaşıntıya ne iyi gelir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde kara erik, ısırgan yaprağı ve kişniş olan alerjiye iyi gelen doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi yirmi gün bekletip süzdükten sonra içilmesini, alerjik kaşıntılara çözüm olacağını belirtti.

Zeytinyağı, üzüm çekirdeği, ısırgan tohumu, ve çörek otu karışımının da alerjiye çok iyi geleceğini söyleyen Kunak, karışımı on beş gün beklettikten sonra süzüp kaşınan bölgeye sürülmesi gerektiğini açıkladı.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde zeytinyağı ve aloe vera olan yanıklara iyi gelen etkili yağ yapımını da aktardı. Kunak, karışımı on beş gün beklettikten sonra süzüp kaşınan bölgeye sürülmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:25’te Kanal 7’de…