Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde yeni yıl sürprizi, büyük aşk başlıyor

Alev Alev dizisinde yeni yıl sürprizi, büyük aşk başlıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Alev Alev dizisi, geçtiğimiz hafta yılbaşı akşamına denk gelmesi nedeniyle ekranda yer alamadı. Dizinin ilk 8 bölümlük performansı büyük bir ilgi görmüştü. 1 haftalık aradan sonra Ocak ayının ilk haftasında dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı da merakla bekleniyordu.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Alev Alev dizisinin 9. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Show TV’den yapılan duyuruya göre dizinin 9. yeni bölümü 7 Ocak Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak.

Bazı diziler bu hafta yayında olmazken, Alev Alev hayranları, geçen hafta zorunlu aradan sonra yeni bölümü bu hafta izleme keyfine varacak. Özellikle de Rüya ve Ömer arasında yaşanacak olan romantik anlar, izleyicilerin keyfini de yerine getirecek.

Alev Alev dizisinde yeni yıl sürprizi, büyük aşk başlıyor 7

Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ın çok iyi bir dizi çifti olduğu zaten dizinin yayınlandığı andan bu yana konuşuluyordu. Şimdi bu ikilinin romantik sahnelerdeki performansını da görmeye başlayacaksınız.

“Sana bakmak fazla ümitli bir şey. Sen alışmışsın aynalara bakmaya, çünkü kendi gözlerin kamaşmıyor ama” diyen Ömer, bu sözleriyle Rüya’yı güldürüyor.

Rüya’nın “Sen de biraz bak bana. Hep gözünü kaçırdığın için alışamıyorsun belki de” sözleri ise bir aşkın başlayacağını anlatıyor. Rüya ve Ömer’in öpüşme sahnesi de 9. bölümün sürprizi olacak.