Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Kamyon dizisinin yolculuğu başladı!

Kırmızı Kamyon dizisinin yolculuğu başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin yeni dizilerinden Kırmızı Kamyon, yakında izleyicilerle buluşacak. Yapımın setinde tüm ekip toplandı ve çalışmalara da başlandı. Dizinin yönetmeni Osman Kaya, instagram hesabından paylaşımda bulunarak çekimlere başladıklarını duyurdu.

2021 yılı için Kırmızı Kamyon dizisi büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor… Görkem Sevindik ile Ushan Çakır’ın başrolünde yer aldığı dizide önemli isimler buluştu. Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Ogün Kaptanoğlu ve Timur Ölkebaş gibi oyuncuların da yer aldığı kadroda genç isimlerden Sümeyye Aydoğan da bulunuyor.

Türkiye’de ilk defa hayata geçecek ve itfaiyecilerin hayatlarını konu alan “Kırmızı Kamyon” dizisinin senaryosunu Meriç Demiray ile Ezgi Özcan yaptı. Bugüne kadar Türkiye’de örneği bulunmayan itfaiyecilerin dünyasını anlatan bir dizi olacağı için de farklı bir yapımın geldiğini belirtelim.

Çekimlerine başlanan dizi dramatik yapısı ve aksiyon dolu sahneleriyle seyirciye yeni bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Özellikle de Söz dizisinde Keşanlı Mücahit karakteri ile gönülleri kazanan Görkem Sevindik’in performansını hayranları büyük bir heyecanla bekliyor.

Kırmızı Kamyon dizisinin yolculuğu başladı! 7