Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan’ın Benim Adım Melek dizisiyle ilgili mesajı çok anlamlı!

Nehir Erdoğan’ın Benim Adım Melek dizisiyle ilgili mesajı çok anlamlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi süreci yaşıyoruz. Koranavirüs vakaları her geçen gün artıyor. Ancak dizi setlerinde çalışmalar devam ediyor. Dizi ekipleri riskli bir ortamda olsa da hem önlemler sıkı tutuluyor hem de herkes kendisine özen göstererek bu süreçte hastalanmamaya çaba harcıyor. İşte bu ortamda dizi setinden Nehir Erdoğan’ın verdiği mesaj çok anlamlı.

Benim Adım Melek dizisi 2 Eylül Çarşamba günü 29. bölümüyle yani ikinci sezonuyla ekrandaki yerini alacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Gaziantep’te aşırı sıcaklarda devam ediyor… Nehir Erdoğan ise ekibin sergilediği özveriye dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu, “Malum koşullarda sevgimizle çalıştığımız tüm arkadaşlarıma , küçüklerime, ustalarıma, yönetmenlerime teşekkürlerimle.. Tüm ülkemize tedbir ve sağlık diliyorum” diye yazdı. Oyuncu, bu yaşanılanların herkesin işine daha çok sarılması sonucunu da doğurduğunu düşünüyor.

Nehir Erdoğan, paylaşımını şu sözlerle sürdürdü ve dizinin 29. bölüm fragmanını da yayınladı:

“Sanırım dünyamızın geçirdiği bu zor koşullar bizi birbirimize de, işimize de daha sıkı bağlıyor.. Bu birlik günlerinde izleyicilerimizin sevgisi, heyecanı ise bizlere güç kuvvet katıyor… Tez zamanda çok daha aydınlık, sağlıklı günlere çıkacağız inşallah. Yeni sezon, ilk bölümü ise merakla, dört gözle bekliyorum.”

#gaziantep

 

Nehir Erdoğan'ın Benim Adım Melek dizisiyle ilgili mesajı çok anlamlı! 7