Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Algı Eke’nin 6 yıl önce yaşadığı büyük acıdan sonra hayatı değişti!

Algı Eke’nin 6 yıl önce yaşadığı büyük acıdan sonra hayatı değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Engin Günaydın ile Galip Derviş dizisinin başrolünde yer alan Algı Eke, bu yapım sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve çok sevildi. Oyuncu, bu yapımdan sonra da kariyerinde hızlı bir yükseliş süreci yaşadı.

Şimdilerde Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hizmetçiler dizisinde Atiye Kulaksız karakterine hayat vermekte olan oyuncu, 6 yıl önce yaşadığı büyük acıdan sonra hayatının tamamen değiştiğini söyledi.

Hürriyet gazetesine konuşan Algı Eke,2013 yılının yaz aylarında annesini kaybeden oyuncu, bunun kendisinde bıraktığı etkinin ne kadar büyük olduğunu anlattı.

Annesinin oyuncu olmasından çok gurur duyduğunu daha önceki bir açıklamasında belirten Algı Eke, Hürriyet’teki röportajında ise şöyle konuştu: “Annemi kaybettim 6 yıl önce… Annemi kaybettikten sonra başka bir kafa geldi bana… Başka biri gibi oldum. Çok şey değişti hayatımda… Çok yakın kayıplar insanı çok değiştirebiliyor. Dolayısıyla kalabalıklardan aza indirdim arkadaşlıklarımı… Samimiyetsiz durumların çok bir anlam ifade etmediğine inanmaya başladım.”

Bu yaşam tarzının daha kaliteli zaman geçirmesini sağladığını ifade eden oyuncu, bir dönem haftanın her günü birisiyle yemeğe çıktığını ve hiç zevk almadığını şimdi ise çok sevdiği uzun süreli arkadaşlıklara sahip olduğunu belirtti.