Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Karayel’i parlatan efsane dizi başlıyor!

Öykü Karayel’i parlatan efsane dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Karayel, ekranda parladığı dizi ile yine hayranlarının karşısında.  Ünlü oyuncu Öykü Karayel ve eşi şarkıcı Can Bonomo, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde karantina altında. Karayel, ev hallerini instagram hesabından paylaşarak takipçileri ile etkileşimde kalıyor.

Eşi ve köpeği ile evde uyukladıkları bir anı paylaşan oyuncu, takipçilerinden beğeniler aldı. Fotoğrafta en çok dikkat çeken detay Karayel’in bakışlarıydı. Takipçileri, bu bakışlarını çok güzel bulduklarını belirten yorumlar yaptı. Oyuncunun hayranları bu dönemde çok şanslı, çünkü çok sevilen eski dizisi Kuzey Güney yeniden başlıyor. Bu dizi oyuncunun parladığı yapım olarak biliniyor.

Öykü Karayel'i parlatan efsane dizi başlıyor! 8

Öykü Karayel için koronavirüs salgını bir başka konuyu daha gündeme getirdi. Oyuncunun 2011-2013 yıllarında Cemre karakteri ile yer aldığı Kuzey Güney dizisi yeniden ekranlara döndü.

Oyuncu, televizyon kariyerindeki ilk dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Başrolde yer alan diğer isimler ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy. 8 Nisan yani bugünden itibaren Çarşamba akşamları saat 22.45’te Kuzey Güney dizisini Kanal D’de izleyebilirsiniz.

Öykü Karayel'i parlatan efsane dizi başlıyor! 9

Oyuncu, Kuzey Güney dizisi ile ismini parlatmış ve sonrasında da Kara Para Aşk dizisindeki İpek karakteri ile ününe ün katmıştı. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Dilruba Sultan, Kalp Atışı’nda Eylül Erdem ve Muhteşem İkili dizisinde de Yağmur Bulut olarak kariyerine devam etmişti.

Oyuncu 1 yılı aşkın süredir ekranda yer almıyor.