Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ve Mert Yazıcıoğlu’nun ortak mutluluğu

Alina Boz ve Mert Yazıcıoğlu’nun ortak mutluluğu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 disininin ünlü isimleri sosyal medyadan gelen soruları youtube programında yanıtladı. Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı, Alina Boz ve Selahattin Paşalı programa katılan isimlerdi.

Alina Boz, internet dizisi ile televizyon dizisi arasındaki fark ile ilgili soruyu yanıtladı. Ünlü oyuncu, “Yaklaşık 190 ülkede yayınlanacak bir Netflix projemiz var. Çok da farkına varmadım, üstümde çok büyük bir baskı yaratmadı. PR günlerinde bunun daha çok farkına varıyorum. Televizyon dizisinde oynamaktan daha farklı. Hem süre hem de dikkat edilen şeyler açısından. Biraz daha güvenli bir alanda hissediyorsunuz. Onlar sizin için her şeyi düşünüyor. Güzel bir duygu” dedi.

Mert Yazıcıoğlu da 190 ülkede yayınlanmasının çok güzel olduğunu ve daha büyük bir kitlenin dikkatini çekebildiklerini, bunun da bir oyuncunun ulaşmak istediği hedeflerden birisi olduğunu anlattı.

Mert Yazıcıoğlu, “Daha fazla insana hitap etmek ve daha fazla insanın sizi anladığını görmek.O yüzden ben çok mutluyum, kendi adıma” açıklamasını yaptı.

Onedio videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: