Ana sayfa Dizi İzle Masum 27 Nisan Pazartesi 36. bölümde Kinjal evden kaçıyor!

Masum 27 Nisan Pazartesi 36. bölümde Kinjal evden kaçıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanan Masum dizisinin 36. yeni bölümü 27 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak. Bu bölümde neler olacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kinjal evden kaçıyor…

Masum’da bugün Kinjal evden kaçmak için Gopi’den yardım ister. Kinjal’in kötü bir niyeti olmadığını düşünen Gopi ise elinden gelen desteği verir. Gopi Kinjal’in gerçek niyetini öğrenecek mi?

Kinjal evden kaçmayı kafasına koyar ve yardım için Gopi’yi kullanmaya karar verir. Gopi’ye Eleş’le konuşması gerektiğini söyleyen Kinjal ondan yardım ister. Kokila’nın tepkisinden korkan Gopi büyük bir kararsızlık yaşar.

Kinjal’in yalanlarına inanıp ona yardım etmeye söz veren Gopi Rashi’den evin anahtarlarını almaya çalışır. Kokila evdeki sesler yüzünden uyanır ve kontrole çıktığında Gopi ile karşılaşır. Bir bahane ile Kokila’yı uzaklaştıran Gopi çok gerilir. Gopi Kinjal’in gerçek niyetini öğrenecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel