Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’dan Zümrüdüanka dizisi için heyecan yükselten paylaşım!

Alp Navruz’dan Zümrüdüanka dizisi için heyecan yükselten paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisinin ardından Fox TV ekranında geçtiğimiz hafta başlayan Zümrüdüanka ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu, başarılı performansıyla da ilk bölümden konuşulmaya başlanmıştı.

Ceren Yılmaz ile başrolü paylaştığı dizisinin 2 bölümü öncesinde instagram hesabından paylaşım yapan Alp Navruz, heyecanları artırdı. İlk bölümün reytinglerde çok başarılı sonuçlar almasının ardından ikinci bölümün de sonuçları büyük merakla bekleniyor.

Navruz, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Bu akşam 20.00’da @foxturkiye ‘de çok heyecanlı bir bölümle evlerinize konuk olacağız. Hepinizi bekliyoruz. ????????‍♂️ @zumruduankafox #zümrüdüanka

 

Peki Zümrüdüanka 2. bölümde neler yaşanacak?

Düğün yeri alev alevdir… Serhat’ın dönüşü Zümrüt’ü darmadağın etmiştir. Serhat’ın da yüreği yangın yeridir. Serhat’ın dönüşüyle bayram yaşayan Demirkan Ailesi ise başlarına gelecek büyük felaketlerin farkında değildir. Faili meçhul bir cinayete kurban giden Adil’in beklenmeyen ölümü herkesi perişan eder. Kurduğu hayallerin suya düşeceğinden korkan Ülfet karalar bağlar…

Oğlunun ölümünden dolayı Zümrüt’ü suçlayan Azimet onun ölüm fermanını imzalar! Ama bilmiyordur ki Adil son nefesini verirken Zümrüt’ü Serhat’a emanet etmiştir… Serhat aşkı mı nefreti mi seçecektir? Serhat, Zümrüt’ü Azimet ve Abbas’tan nasıl koruyacaktır? Serhat ve Zümrüt’ün aşkları küllerinden doğabilecek midir?

Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de FOX’ta!