Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisine başlayarak büyük riskler aldı!

Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisine başlayarak büyük riskler aldı!

tarafından ker_def
Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert ‘in yer aldığı Elimi Bırakma dizisi yakında TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Dizinin 1. bölümü öncesi fragmanlarla ısınma turları yapılmaya devam ediyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki başarılı çıkışı ile göz dolduran Alp Navruz, bir risk alarak yeni diziden gelen teklifi kabul etmişti.

Sinan karakterinin üzerine şimdi yeni dizideki yeni karakterinin izleyici tarafından kabullenilip kabullenilmeyeceği merak ediliyor.

Birçok izleyicinin aklında hala Sinan Egemen olarak duran Alp Navruz, Alina Boz ile iyi bir uyum yakalayacak mı, işte bu da merak edilen bir diğer konu.

Alina Boz’un Azra karakterine hayat vereceği dizide Alp Navruz ise Cenk olarak izleyicilerle buluşacak.

Elimi Bırakma dizisi 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı:

DİZİNİN KONUSU:

Elimi Bırakma dizisinde güçlü bir aile bağı kurmanın önemi anlatılacak. Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz’un hayat verdiği Cenk karakteri büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlu olarak ekran karşısına çıkacak. Dizide Alina Boz’un hayat verdiği Azra karakteri ise ünlü bir kebapçının Amerika’da aşçılık okuyan kızı olarak karşımıza çıkacak.

Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisine başlayarak büyük riskler aldı! 7

Azra ve Cenk’in yollar ise Amerika dönüşü uçakta bavulları karıştırılması ile kesişecek. Daha sonra ise Cenk’in babaannesi Feride bir birine yakıştırdığı iki genci münasip görecek ailelere şok sürpriz hazırlayacak. Böylece Cenk ve Azra’nın yollar sonsuza dek birleşecek.