Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alp Navruz, New York’ta hiç beklemediği olayla karşılaşınca itiraf geldi!

Alp Navruz, New York’ta hiç beklemediği olayla karşılaşınca itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz’un Amerika ziyaretinde gördüklerinden sonra fikri değişti! Elimi Bırakma dizisinin 1. sezon finalinden sonra bedelli askerlik görevini yapan Alp Navruz, daha sonra İtalya ve Rusya’da tatil yapmıştı.

Navruz, Rusya ziyaretinde kimsesiz çocuklar için yapılan kampanyaya katıldığını hatırlattı. Ayrıca marka yüzü olduğu firmanın çekimleri için New York’a gittiğinden de bahseden ünlü oyuncu, bu sene tatili iyi geçirdiğine değindi.

Askerlik anıları sorulan Navruz, “Askerlik yaptım diyemiyorum aslında.19 gün yaptık ama alışma süreci denilen bir şey varmış. İlk 20 gün alışma süreci diyorlar, biz o süreci yaşayıp çıkıyoruz. Çok yardımcı olan komutanlarımız oldu, arkadaşlarımız da iyiydi” açıklamasını yaptı.

Navruz, asker arkadaşlarının diziyi ve özel hayatlarını sorduklarını belirtti.

Alp Navruz, New York'ta hiç beklemediği olayla karşılaşınca itiraf geldi! 7

AMERİKA ZİYARETİ ŞAŞIRTTI!

Amerika’nın New York kentine ziyaretinde hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılayan oyuncu, böyle  bir ilgiyi hiç beklemediği için şaşırdığını itiraf etti.

Alp Navruz, “Amerika bizi biraz şaşırttı. Bi mağaza içi tanıtımı yapmıştım. New Jersey’de ve mağazanın yanında AVM vardı. Bayağı bir insan kalabalığı bekliyordu beni. Türkler, Afganlar, Güney Amerika’dan gelenler. Dizinin satıldığı her ülkeden insanlar vardı. Çok hoş anılar biriktirdim” şeklinde konuştu.

Artık globalleşen bir dünyanın içinde olduğumuzu hatırlatan ünlü oyuncu, Türk yıldızların dünyanın farklı bölgelerinde bu şekilde gördüğü ilgiden gurur duyduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, “Biz eğitimlerimizi devam ettiriyoruz bu şekilde. Nasip olur ise, benim de öyle hayallerim var” diyerek yurt dışında büyük ilgi gören Türk oyuncular gibi ziyaretler yapma konusunda hayalinin bulunduğuna değindi.

İşte Uçankuş TV’de yayınlanan Alp Navruz röportajı: