Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisinin Efsun ile Emir’i yaz döneminin favori dizi çifti oldu!

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun ile Emir’i yaz döneminin favori dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizinin başrolünde ise Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisi bulunuyor. Efsun ile Emir karakterlerini canlandıran ikili, sosyal medyada da en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi oldu.

Somera’nın yaptığı araştırmaya göre Temmuz ayının ilk haftası itibariyle yapılan araştırmada Efsun ile Emir çifti rakiplerine açık ara fark attı. En Popüler dizi çifti olarak 29 Haziran ile 6 Temmuz arasında paylaşılan ileti sayılarına göre yapılan değerlendirmede 99 bin 375 ileti ile Efsun ile Emir’in birinciliğini görebilirsiniz.

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun ile Emir'i yaz döneminin favori dizi çifti oldu! 1

Listenin ikinci sırasında ise Gizli Saklı dizisinde iyi bir ikili olarak öne çıkan Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’yı görmekteyiz. Naz ve Pamir karakterlerinin sosyal medyayı çok etkilediğini zaten paylaşılan mesajlardan görebilirsiniz.

Çarşamba akşamları yayınlanan Gizli Saklı dizisinin iki başarılı ismi, Somera’nın listesinde ikinci sırada yer alıyor. 37 bin 763 ileti ile öne çıkan Naz ve Pamir karakterlerinin birinci sıradaki Efsun ve Emir’e göre neredeyse 3 kata yakın bir ilgi görmüş olması da dikkat çeken bir ayrıntı.

Kanal D ekranında yayınlanan Seversin dizisinde, birbirlerine çok yakıştıkları ifade edilen İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün canlandırdığı Asya ve Tolga karakteri de listenin üçüncü sırasında yer alıyor. 11 bin 071 ileti ile üçüncülük elde eden iki genç oyuncu da hayranlarından büyük destek görüyor.

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun ile Emir'i yaz döneminin favori dizi çifti oldu! 2

Listenin dördüncü sırasında Emanet dizisinin Seher ve Yaman çiftini görebilirsiniz. Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisi çok başarılı bir iki sezon geçirdi ama bu çiftin hikayesi de bitti. Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu’nun diziden ayrılık kararı alması hayranlarını üzmüştü.

Somera’nın yayınladığı listenin beşinci sırasında ise Irmak ile Atlas karakterleri bulunuyor. Kara Tahta dizisinin başarılı ikilisi Miray Daner ile Furkan Andıç ise beşinciliği 1073 ileti ile elde etti.