Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde müjde gibi gelişme!

Arka Sokaklar dizisinde müjde gibi gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların fenomen yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonundan gelen ayrılık haberi izleyenleri üzmüştü. Eylül ayında 17. sezonuyla ekrana gelmesi beklenen Kanal D’nin sevilen dizisinde, artık vazgeçilmez isimlerden birisi olan Şevket Çoruh’un sinema ve tiyatro çalışmalarına daha çok vakit ayırmak için diziyi bırakacağı gündeme gelmişti.

Çoruh’un Arka Sokaklar dizisinde kalmaya devam edeceği haberi izleyenler için güzel bir gelişme oldu. Mesut Komiser olarak çok sevilen Şevket Çoruh, dizinin en önemli renklerinden birisi. Canlandırdığı karakterle Arka Sokaklar dizisini izleyenlerin çok sevdiği bir isim olan Çoruh’un bu kararı sevinçle karşılanırken, diziye yeni isimlerin katılmasıyla yeni sezona merak da arttı.

Erler Film imzalı Arka Sokaklar dizisinde bazı karakterler hiç değişmezken, pek çok isim de diziye katıldı ve zaman içinde ayrıldı. Bazı şaşırtan ayrılıklar arasında dizide Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in gidişi de vardı. 15. sezonda yaşanan bu ayrılık izleyici için zor olmuştu. Ardından Emre Bey, Yiğitcan Engin, Ela Yörüklü de diziden ayrılan isimler arasına katılmıştı.

Kulislerden gelen kimi söylentilerde bu sezon Şevket Çoruh’un da diziden ayrılacağı haberlerinin doğru olmadığı Kanal D’nin resmi açıklaması ile birlikte ortaya çıktı.

Arka Sokaklar dizisiyle ilgili Kanal D’den yapılan duyuruda, Şevket Çoruh’un da 17. sezon kadrosunda yer aldığının öğrenilmesi, izleyiciyi sevindiren bir gelişme oldu. 17. sezon hazırlıkları başlayan Arka Sokaklar dizisi, Cuma akşamlarına damga vurmaya devam edecek yeni sezonda da.

Çekimleri Ağustos ayında başlayan dizinin, Eylül’ün ilk haftasında ekranda olması bekleniyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda 5 karakterin daha dahil olması ise heyecanı arttıran bir açıklama oldu.

Bu kişiler arasında özellikle Sebahat Kumaş ile Cansun Çekili ikilisinin yeni dönemde Arka Sokaklar’da çokça konuşulacak isimlerin başında geldiği anlaşılmakta.

Arka Sokaklar dizisinde müjde gibi gelişme! 9

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna katılan oyuncular şöyle: Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova …

Arka Sokaklar dizisinde müjde gibi gelişme! 10

Diziye katılan isimlerle birlikte karakterleri de belli oldu. Buna göre; Cansın Çekili, Komiser Ayşe Arıcan karakterine, Batuhan Ekşi Komiser Yavuz Aslan karakterine Sebahat Kumaş ise Komiser Yardımcısı Nurcan karakterine hayat verecek. Ayrıca, Cem Uçan Kadem, Nuray Hüseynova ise Amina karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar dizisinde müjde gibi gelişme! 11

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar 17’nci sezonu ve yeni oyuncularıyla muhtemelen Eylül ayında izleyicilerin karşısına çıkacak.