Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un kabul etmediği diziler ekranda tutmadı!

Alp Navruz’un kabul etmediği diziler ekranda tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, Zümrüdüanka dizisini kabul etmeden önce nasıl bir yöntem izlediğini, o dönemde hangi teklifler geldiğini ve kabul etmediği dizilerden bazılarının tutmadığını belirten sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Milliyet Cadda yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun Magazin Noteri isimli programına Ürgüp’teki çekimler sırasında konuk olan, karavanını Eyübüoğlu’na röportaj için açan ünlü oyuncu, birçok meslektaşına da örnek olacak bilgiler sundu.

Zümrüdüanka dizisi ile birlikte yaklaşık 6 farklı yapımdan, farklı ve büyük kanallardan teklifler aldığını anlatan Alp Navruz, kabul etmediği dizilerin tutmayacağını gördüğünü, bazılarının da yayınlandığını ve tutmadığını açıkladı.

BAŞROLDE YER ALDIĞI 3 DİZİSİ DE TUTTU!

Alp Navruz ayrıca Zümrüdüanka dizisindeki rolü kabul etmeden önce hangi kriterlere baktığını ve nasıl bir yöntem izlediğini de anlattı. Fazilet Hanım ve Kızları (50 bölüm) ve ardından Elimi Bırakma’da (59 bölüm) başrolde yer alan oyuncu her iki dizide toplam 109 bölüm çekti. İki dizi arasında 1 ay kadar dinlenme fırsatı bulan Alp Navruz, bir süre dizi yapmamayı düşündüğü sırada birçok teklif aldığından bahsetti.

Alp Navruz'un kabul etmediği diziler ekranda tutmadı! 8

ROLÜ KABUL ETME KRİTERİ NE?

Ali Eyüboğlu, “Bir dizinin tutup tutmayacağını anlıyor musun?” sorusunu yönetti. Alp Navruz’un yanıtı tam bir ders niteliğinde oldu:

“Bu konuda şanslı hissediyorum kendimi. Şanstan ziyade daha doğrusu, kendi ekibimle oturup bunu bir tartışıyoruz. Bu hikayenin geleceği nedir, senarisle kesin oturup konuşurum çalışmadan önce. Evrim ne yönde gidecekse, hikaye ne yönde gidecekse Türk halkı bunu gerçekten izler mi, bunun analizlerini yaptıktan sonra kabul ediyorum genelde. Bu işin bu reytinglere çıkacağını düşünüyordum açıkçası.Hatta daha yüksek reytinglere çıkma şansı da var.Sadece hafta sonu olduğu için şu an 9 reyting aldık en son. Bu güzel bir reyting hafta sonu için. Hafta içi olsak muhtemelen daha yüksek alacaktık.”

Alp Navruz'un kabul etmediği diziler ekranda tutmadı! 9

TOPLAM 6 İŞ GELDİ! KABUL ETMEDİKLERİ TUTMADI!

Navruz, gelen 6 teklif arasında Zümrüdüanka’nın kendisine uygun olup bunu seçtiğini, kabul etmediği diğer dizilerden bazılarının yayınlandığını ve tutmadığını şu sözlerle anlattı:

“Diğer işlerimde de aynı şekilde izleneceğini tahmin ettiğim, gerçekten izlenen işler de olduğunu gördüm. Bu işle birlikte bana toplamda 6 iş geldi.6 senaryo okudum ben. Ama işim yeni bittiği için çalışmak istemiyordum.Birçok önemli yapımdan, kanaldan iş geldi.Ama onları mesela kabul etmediğim işler şu anda öngörüm üzerine söylüyorum, çok tutacağını düşünmüyorum. Birkaçı tutmadı zaten. Burayı seçmem ve bu işi kabul etmem, karakterin bana uygun olduğunu görmem benim için iyi bir şey aslında. Az çok anlıyormuşum demek ki diye düşünürüm.”

Navruz, hangi dizileri kabul etmediği konusuyla ilgili bir bilgi vermedi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: