Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz hasreti uzun sürmeyecek! Son dizisi final yapan yakışıklı oyuncu müjdeyi verdi!

Alperen Duymaz hasreti uzun sürmeyecek! Son dizisi final yapan yakışıklı oyuncu müjdeyi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle Son Yaz dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Alperen Duymaz en son Erkek Severse isimli diziyle ekrana gelmişti. Dizi kısa süre önce final yaptı. Ancak Alperen Duymaz hayranlarının hasreti uzun sürmeyecek. Çünkü yakışıklı oyuncu müjdeyi verdi.

Küçük Tatlı Yalancılar ile dizi dünyasına adım atan, Bodrum Masalı, Çukur, Zemheri gibi dizilerde rol alan Alperen Duymaz en büyük çıkışını Son Yaz dizisi ile yapmıştı. Yakışıklı oyuncu dizide canlandırdığı Akgün karakteriyle hayran kitlesini artırmıştı.

Son Yaz’ın sona ermesinin ardından yeni projesi merakla beklenen Alperen Duymaz tercihini dijital platformdan yana kullanmış ve BeinConnect’te izleyiciyle buluşan Erkek Severse isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ancak dizi 14 Nisan’da paylaşılan 25 ve 26. bölümleriyle final yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un bebeği Kurt Efe’nin doğumunu tebrik etmek üzere hastaneye giden Alperen Duymaz, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Duymaz gazetecilerin yeni proje sorusu üzerine müjdeyi verdi. Duymaz TV100’ün kameralarına şunları söyled: “Yeni işlerimiz başlayacak. Görüşmelere gidip geliyoruz. Var bir proje şimdilik bir şeyler söylemeyelim. Gizli kalsın. Yapım tarafı gereken açıklamayı yapar” dedi.

Şimdi tüm hayranlarının bir kez daha Alperen Duymaz’ın yeni projesine yöneldi. Herkes merakla yakışıklı oyuncunun bir sonraki projesinin ne olacağını merak ediyor. Neyse ki hasret uzun sürmeyecek.

Alperen Duymaz, Gold Film tarafından çekilen son dizisinde başrolleri Büşra Develi ve Yasemin Allen ile paylaşmıştı. Duymaz filmde yakışıklı ve karizmatik bir işadamını canlandırıyordu.