Ana sayfa Sosyal Medya Selahattin Paşalı’nın damatlık seçimi sosyal medyada gündem oldu!..

Selahattin Paşalı’nın damatlık seçimi sosyal medyada gündem oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Üstün oyunculuk yeteneğiyle kariyer basamaklarını sessiz ve emin bir şekilde tırmanan yetenekli oyuncu Selahattin Paşalı evlendi.

Selahattin Paşalı ve sevgilisi Lara Tümer Bodrum’da dünya evine girdi. Anne-baba olmaya hazırlanan çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

İki yıldır aşk yaşayan Selahattin Paşalı ve Lara Tümer, şimdilerde anne-baba olmaya hazırlanıyor. İlk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Selahattin Paşalı ile Lara Tümer, sade bir törenle nikah masasına oturdu.

Aileleri ve yakın arkadaşları ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Çiftin nikahından fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Selahattin Paşalı'nın damatlık seçimi sosyal medyada gündem oldu!.. 8

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Selahattin Paşalı’nın nikahında giydiği kıyafet de çok konuşuldu. Beyaz giymeyi tercih eden Selahattin Paşalı’nın kıyafetine; ‘Peder Jose’, ‘O kıyafet nedir?’, ‘Sünnetlik çocuk gibi olmuş damat’, Kilise düğünü mü?’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde canlandırdığı ‘Osman’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Selahattin Paşalı ardından Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya ile birlikte  başrolde yer aldı.

Selahattin Paşalı'nın damatlık seçimi sosyal medyada gündem oldu!.. 9

Özel hayatında heyecanlı günler yaşayan oyuncu kariyerinde de güzel bir gelişme yaşadı. Selahattin Paşalı’nın başrolünde yer aldığı Kurak Günler isimli film yurt dışında büyük bir başarı elde etti. Film, dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan 75. Cannes Film Festivali’ne seçildi.

Türkiye, Fransa, Almanya, Hollanda, Yunanistan ve Hırvatistan ortak yapımı olan Kurak Günler filminin dünya galası 17-28 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Cannes Film Festivali’nde yapılacak.

Yönetmen Emin Alper’in dördüncü uzun metraj filmi Kurak Günler’de Selahattin Paşalı’ya başrolde Ekin Koç eşlik ediyor.