Ana sayfa Sosyal Medya Aman dikkat! İrem Helvacıoğlu yeni çiçeğini neşeyle evine götürdü ama acaba tehlikesini biliyor mu?

Aman dikkat! İrem Helvacıoğlu yeni çiçeğini neşeyle evine götürdü ama acaba tehlikesini biliyor mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteriyle hafızalara kazınan bir isim oldu İrem Helvacıoğlu. Daha önce başka projelerde yer alsa da Nefes ile ilk kez başrol oynadığı dizide büyük bir hayran kitlesine sahip artık. Ulaş Tuna Astepe ile ekran uyumları tutan Helvacıoğlu, Kasım ayından beri başka bir projede görünmedi.

Oyuncu, yoğun geçen dizinin çekimlerinin geçtiğimiz Kasım ayında sona ermesiyle birlikte Trabzon’dan İstanbul’a döndü. Pandemi sürecinin ardından ise stres atmak için tatile çıktı. Arkadaşlarıyla tatil yapan oyuncu, meslektaşı Ege Kökenli ile gittiği tatilde de bol bol eğlendi.

Şimdilerde yeni bir proje ile ekranlara dönmesini bekleyen hayranları merakta. Yeni sezonda bir projesi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Oyuncunun gelen teklifleri değerlendirdiği düşünülüyor ancak pek çok proje hayata geçerken İrem Helvacıoğlu’nun henüz bir karar veremediği de anlaşılıyor.

Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisi bittikten ve Nefes karakterinin sorumluluğu üzerinden kalktıktan sonra, sosyal medyada daha etkin olmaya başladı. Yaptığı son paylaşımda ise bir arkadaşıyla evi için çiçek aldığı ve üstü açık araçta çiçek uçmasın diye onu tutmaya çalıştığı anları paylaştı oyuncu.

Aman dikkat! İrem Helvacıoğlu yeni çiçeğini neşeyle evine götürdü ama acaba tehlikesini biliyor mu? 9

Evine dekorasyon anlamında şu sıralar yenilikler yapmaya çalıştığı anlaşılan İrem Helvacıoğlu’nun ‘Fil Kulağı’ olarak bilinen bir çiçeği aldığı fotoğrafta görülüyor.

Esasen Amerikanın tropikal yağmur ormanlarından çıkan bir çiçek olan Fil Kulağı, görüntüsüyle, büyük yapraklarıyla ev dekorasyonuna yakışan bir bitki. Ancak zehirli bir bitki olduğunu çok fazla bilen yok! Evde kedi ya da köpek besleyenlerin ya da çocukları olanların bu bitkiye dikkat etmesi gerekiyor. Zehirleyebileceği gibi, alerjik durumlara hatta ölümcül hallere de neden olabiliyor!

Aman dikkat! İrem Helvacıoğlu yeni çiçeğini neşeyle evine götürdü ama acaba tehlikesini biliyor mu? 10

İnternette kısa bir araştırmayla bu bitkiyle ilgili pek çok bilgiye ulaşılabilir. Mesela: “Aptal baston ve fil kulağı olarak da bilinen difenbahya, yutulduğunda hava yollarının şişmesine neden olarak ölümcül olabilir. Bitki çıplak tene değdiğinde bile yanma veya kaşıntıya neden olabilir.”

Oyuncunun Fil Kulağı alırken bu konuda kendisine bir bilgi verildi mi bilemiyoruz ev kazalarına yol açabilecek bir yapısı var! Bizden söylemesi…

Aman dikkat! İrem Helvacıoğlu yeni çiçeğini neşeyle evine götürdü ama acaba tehlikesini biliyor mu? 11