Ana sayfa Güncel Haberler Tuba Büyüküstün, yıllar sonra o fotoğrafla ilk kez içini döktü! Anlayan anladı…

Tuba Büyüküstün, yıllar sonra o fotoğrafla ilk kez içini döktü! Anlayan anladı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Meslektaşı Onur Saylak ile evliliğinden Toprak ve Maya isimli ikiz kızları olan Tuba Büyüküstün, eşiyle boşandıktan sonra işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Oyuncunun, kısa bir süre önce sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Hayranlarının ekranda son kez 2016-2017 döneminde yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinde izlediği oyuncu, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Tuba Büyüküstün’ün 4 yıl önce İtalya’nın bir sahilinde çekilen bikinili fotoğrafını paylaşarak o günlere duyduğu özlemi anlatan sözleri, yakın dostu Merve Hasman ve o günlere yönelikti. Tuba Büyüküstün, sanki bir iç döküş yaşar gibi resmine bakıp anımsadıklarını ve özlediklerini paylaştığı takipçileriyle.

Duygularını ifade eden oyuncu, İtalya Pietrasanta’da çekilen fotoğrafı için ‘Bir dönemin sonu, yeni bir dönemin başındayım’ yorumunu yapıyor. Tuba Büyüküstün, 2016 yılında eşi Onur Saylak’tan boşanmış ve Ümit Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Tuba Büyüküstün, yıllar sonra o fotoğrafla ilk kez içini döktü! Anlayan anladı... 8

Hayatıyla ilgili önemli bir karar verdiği bir süreçte gittiği İtalya’da bir hafta kaldığını da aşağıdaki ifadelerinde dile getiriyor oyuncu. Aklının ve kalbinin hayli karışık olduğu anlaşılan o dönemde İtalya’daki günlerine özlemi ve yakın dostu Merve Hasman Salvatori’nin dostluğuna duyduğu özlemi de aktarıyor.

İşte Tuba Büyüküstün’ün iç döküş gibi sözleri:

Bazı insanlarla kendini özgür hissedersin, bazı yerler sana orada bir parçan varmış duygusu verir. Yıl 2016 Pietrasanta , bir dönemin sonu, yeni bir dönemin başındayım. 1 ay gibi yoğun geçen 1 hafta. Daha şehre girerken buradan bir iz istiyorum , dövme yaptıracağım ben bu şehirde duygusu.. Sabah kahvaltıları, bisiklet ile 20 dakika denize inmeler, sakinlik ve özgürlüğün hafifliğine eşlik eden bir dost @mervehasmansalvatori ❣️ onun naif kamerasından ben.. Özledim… Gittikçe uzaklaştırıyorlar mesafeleri. Bu özlemle ne yapacağız? #pietrasanta #italy #bagno #2016 #summer #friendship #missingalot

Tuba Büyüküstün, yıllar sonra o fotoğrafla ilk kez içini döktü! Anlayan anladı... 9