Ana sayfa Kadın Haberleri Amerika’da kendini eve kapatan Ceyda Ateş’ten Hazal Kaya’ya destek!

Amerika’da kendini eve kapatan Ceyda Ateş’ten Hazal Kaya’ya destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, eşi Buğra Toplusoy ile ABD’de yaşamaya devam ediyor. Sezon başında Çocuk dizisi için yeniden Türkiye’ye dönen oyuncu, 3 yıllık aranın ardından tekrar dizilere dönüş yapmıştı.

Çocuk dizisinde canlandırdığı Şule karakteri ile hayranları ile hasret gideren oyuncu, reytinglerin düşmesi nedeniyle yayından kaldırılan dizisinin ardından yeniden ABD’ye döndü.

Amerika'da kendini eve kapatan Ceyda Ateş'ten Hazal Kaya'ya destek! 8

Koronavirüsün yayılmakta olduğu ABD’nin Florida kentinden köpeği ile uyuduğu an eşinin çektiği fotoğrafı paylaşan Ceyda Ateş, “Dünyam Buğra Toplusoy bizi yakalamış” diye belirtti. Oyuncu etiket olarak da “karantina” ifadesini kullanarak evde kaldıklarını ifade etmiş oldu.

Koronavirüs konusunda twitter hesabından da bir mesaj yayınlayan oyuncu, “Virüs yaşlılardan bulaşmıyor, yaşlılara bulaşınca yaşlılar kronik hastalar için ölümcül oluyor. Ne tuhaf insanlarsınız anlayamadınız. Cehaleti bırakın artık” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Ceyda Ateş, virüs konusundaki yanlış anlaşılmayı gündeme taşıyan Hazal Kaya’ya da destek vermiş oldu.

Amerika'da kendini eve kapatan Ceyda Ateş'ten Hazal Kaya'ya destek! 9

Hazal Kaya, yaşlı vatandaşlardan virüs bulaştığı şeklinde bir algı oluşunca aşağıdaki mesajı ile twitter hesabı üzerinden tepkisini ortaya koymuş ve bu konu gündeme gelmişti:

“Yahu “yaşlılar” risk grubu,yani bu virüsü kapmaları halinde ölüm tehlikeleri var. Dışarı çıkmaları bu yüzden yasaklandı. Onları korumak için. Virüsün onlardan bulaşacağı fikrine nasıl kapıldı bunca insan?Bu yanlış anlaşılmayı kim düzeltecek?”