Ana sayfa Dizi İzle Anandi Muhtar olacak mı? İkimizin Yerine 11 Nisan Perşembe 216. bölüm özeti izle

Anandi Muhtar olacak mı? İkimizin Yerine 11 Nisan Perşembe 216. bölüm özeti izle

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 216. bölümde neler olacak? Anandi, muhtarlığa aday olur. Tüm köylüler onu destekler fakat Anandi’nin karşısında güçlü bir rakip de vardır.

Annadi muhtar olacak mı? işte bu sorunun yanıtı yeni bölümde verilecek. Kanal 7 ekranının sevilen dizilerinden İkimizin Yerine 11 Mart Perşembe günü ekrana gelecek 216. bölümüyle yolculuğuna devam edecek. İlk bilgileri videodan öğrenebilirsiniz.

216. yeni bölümde neler yaşanacak? Şevan yaptıklarını itiraf eder ve Helsinki, Anandi’yi kaçırma olayından sıyrılır. Devi ailesini masum olduğuna inandırmak için elinden gelen yapan Helsinki’nin gerçek amacı nedir?

Anandi, Şevan’ın kaçırılma olayını planladığını tüm köy önünde ortaya çıkarır. Şevan yaptığından pişman olduğunu söylese de köy halkı Anandi’ye haksızlık yaptığını anlar. Helsinki, Şevan ile ailesini parasıyla satın aldığı için kaçırılma olayında kendisini suçsuz göstermeyi başarır. Helsinki’nin düşman tavrından biranda uzaklaşması herkesin dikkatini çeker. Anandi’nin masum olduğu anlaşılsa bile Sumitra rahatlamaz. Ancak sorunları atlatan Anandi, Jagdish’in kendisi için yaptıklarını düşünür ve ona gerektiği gibi teşekkür edemediğini fark eder. Gece yarısı Anandi’den gelen telefon Jagdish’i zor duruma sokar.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…